Bannerimainontaa

Share with others
0
(0)

bannerimainontaa
“Bannerimainontaa”

Tarvitsetko bannerimainontaa sivustollesi tai yrityksellesi? Sivustoni antaa sinulle mahdollisuuden näkyä Suomalaisten lukijoiden edessä.

Oikein optimoidut bannerit etu-sivulla ja sisältö sivuilla takaavat parhaan mahdollisen näkyvyyden. Kun olet valmis bannerimainontaan sivustollani,niin räätälöin sinulle kolme esimerkki banneria joista voit valita omasi tai voit myös antaa omasi jos sinulla on.

Bannerit sisältävät linkin suoraan haluamallesi sivustolle esim,verkkokauppaan tai muulle sivustosi sisältöön.

Bannerimainontaa haluaville tehdään kamppanja suunnitelma jonka mukaan markkinointi totetutetaan.

Bannerimainontaa on tarjolla yksilöllisesti eri hinnalla johon juuri vaikuttaa markkinoitu tuote tai yritys. Luonnollisesti jos kyseessä on pieni kamppanja niin voi olla että markkinointi onnistuu asiakkaalle edullisesti. Isomman mittakaavan kamppanjaan on hyvä varautua isommalla budjetilla.

Millainen banneri toimii parhaiten?

Jotta banneri toimisi on bannerin näytettävä uloisesti hyvältä ja kuitenkin yksin kertaiselta. Banneri ei saisi sisältää paljoa tekstiä koska tekstit bannerissa karkottaa sivustolla kävijän klikkaamasta banneria. Kun sivustolla kävijä viettää aikaa ja selaa sivustoa on bannerilla tarkoitus herättää kävijän huomio sekunneissa ja saada mahdollinen asiakas menemään bannerin klikkauksesta toiselle sivulle,täten bannerien liiallinen teksti kuluttaa mahdollista reaktio aikaa. Bannerin suunniteltu luonne riippuu siitä mitä asiakas haluaa,asiakas voi haluta bannerin hankkimaan klikkauksia,kävijöitä omalle sivustolle,myyntejä verkkokaupassa ja muuta.Joten täten banneri on suunniteltava asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ennen kampanja luontia on asiakkaan tiedettävä kohderyhmä kun tämä on tiedossa,aloitetaan kampanjan luontia.

Brändityön edut kampanjassa

Bannerimainontaa ja sen toimivuutta parantaa brändityö helppo ja yksin kertainen brändi jää helposti sivulla vieraavan henkilön mieleen. Jos asiakas ennen banneri mainontaa ei ole tehnyt brändi työtä omalle tuotteelle tai yritykselle niin on suositeltavaa tehdä tämä ensin ennen kuin aloitetaan mahdollinen markkinointi.Valmiilla yritysbrändillä jolla on jo tunnettavuus takana parantaa markkinoinnin postitiivisi tuloksia huomattavasti ennestään.

Miksi banneri mainonta kannattaa?

Näin tietotekniikan aikana lähes kaikki yritykset ovat tänä päivänä riippuvaisia verkostomarkkinoinnista. Tietotekniikan käyttö yhteiskunnassa on painostanut yritykset laittamaan itsensä verkkoon,eli perustamaan vähintään omat verkkosivut ja omat sivut ovat valmiita on välttämätöntä saada sivustolle näkyvyyttä ja tätä näkyvyyttä parantaa se että yritys markkinoi omaa tuotetta/yritystä toisilla tunnetuilla sivustoilla joilla on jo näkyvyyttä.Useimmilla valmiilla sivustoilla on jo tuhansia kävijöitä päivässä ja tämä tilanne tarjoaa muille oivan markkinointi paikan.

(Ota yhteyttä mainontaan liittyvissä asioissa,kirjoittamalla viestisi ala kenttään.)

Yhteystiedot

Joni Koski

joni.koski@protonmail.com

00100 Helsinki,Suomi

Muista myös lukea seuraavat artikkelit !

https://jonikoski.fi/markkinointi/hakukoneoptimointia-sivustolle/