Nopeat online-vinkit “Artikkeli markkinointi”

Share with others

Artikkeli markkinointi voi olla hieno tapa rakentaa ja parantaa sivustojen kävijämäärää. Artikkeli markkinointi on artikkeleiden lähettämistä hakemistoihin, jotta muut voivat lähettää ne verkkosivuilleen sisältönä. Aina kun joku lähettää artikkelisi, saat linkin, joskus kaksi, takaisin sivustoosi. Saat liikennettä ja he saavat hienoa sisältöä. Tilanne on win-win, ja tämä artikkeli selittää miten se tapahtuu.

 • Luo sääntöjä blogisivustollesi, jos kannustat asiakaskommentteja. Kun kävijät tulevat sivustoosi, sinun kannattaa varmistaa, että he tuntevat olonsa turvalliseksi. Jos kiinteä rakenne on asetettu paikoilleen, lisäät myös verkkosivustosi ammattimaisuutta ja uskottavuutta.

 • Jos kirjoitat useita artikkeleita yhdestä aiheesta, varmista, että olet viitannut niihin! Lukijat eivät vain lue yhtä artikkelia, mutta todennäköisesti, että he tarkistavat myös muut kirjoittamasi aiheen, jos ne ovat heidän edessään. Tämä lisää mainostuottoja, joita saat yhdestä henkilöstä.

 • Nimeä luettelo tai lisää numerot otsikkoosi. Tutkimukset ovat osoittaneet, että useimmat ihmiset lukevat todennäköisemmin jotain, jos se tarjoaa luettelotyyppisen muodon tai tarjoaa sinulle useita tapoja tehdä jotain. Hyödynnä tämä, kun kirjoitat artikkeliasi ja valitset siihen otsikon,näin varmistat postaukselle enemän lukijoita.

 • Varmista, että et käytä artikkeleissasi liian monimutkaista tai muodollista kieltä, tai vaarana on ajaa lukijasi pois. Käytä yksinkertaista, jokapäiväistä kieltä, joka on selkeää ja selkeää ymmärrettävää. Haluat vedota mahdollisimman laajalle yleisölle, joten älä sovita artikkeleitasi liian korkealle.

Artikkeli markkinointi
“Artikkeli Markkinointi”
 • Ennen kuin aloitat artikkeli markkinointi yrityksen, sinun on tärkeää ymmärtää tarkalleen, mitä artikkeli markkinointi on. Artikkeli markkinointi on prosessi, jossa kirjoitat artikkeleita, joissa on linkit takaisin verkkosivustollesi tai tytäryhtiösivustolle, jotta saat kävijöitä sivustollesi helpommin.

 • Yksi tärkeä artikkeleiden markkinoinnin elementti on selkeän huomionvapauden käyttäminen artikkeleissasi. Kirjailijalla on useita tapoja luoda huomion herättäjiä sisällön luonteen perusteella.

 • Jos tuotteesi kanssa on nähty tunnettu persoonallisuus, kysy, voitko käyttää sitä etuna. Tämä voi luoda kysyntää tuotteillesi. Älä kuitenkaan tee vääriä väitteitä. Tämä voi johtaa vakaviin juridisiin ongelmiin.

 • Pidä artikkelit ainutlaatuisina ja valitse lähetyksiä, jotka kiinnostavat laajaa yleisöä. Lukijat löytävät vain vähän vetovoimaa artikkeleissa, jotka näyttävät olevan vanhan tiedon uudelleenpinnoitettuja, ja monet väistävät epäselviä kappaleita.

 • Asenna jokin artikkelihakemisto-ohjelmisto nyt lisätäksesi verkkosivustosi linkkien määrää. Sinulla on oltava suuri joukko erityyppisiä verkkosivustoja, jotka linkittävät omiin verkkosivustoihisi, käyttämällä erilaisia ankkuritekstihakusanoja, jotta voit sijoittua korkealla tasolla Googlessa. Artikkelin lähetysohjelma asettaa sen sinulle.

 • Varmista, että sinulla on hyvä sivusto. Koko sivustosi tulisi sisältää hyvin kirjoitettua sisältöä. Kirjoittamasi on se, mikä voi todella edistää tai rikkoa sinut. Jos sisällöstä on vähän tai puuttuu “runko”, se houkuttelee kävijöitä ja menettää tulevaisuuden myyntiä ja liikennettä.

 • Verkkoartikkeleitasi mainostaessasi hyvä vinkki on tarkistaa muiden suosituimpien artikkeleiden kirjoittajien resurssilaatikot, jos et ole varma, mitä sinun tulee lisätä resurssilaatikkoosi. Tämän avulla voit nähdä heidän käyttämänsä menetelmät pysyäkseen suosittuina. Seurauksena on, että voit käyttää näitä menetelmiä itsesi suosiottamiseen.

 • Kirjoita hieno artikkeli, jolla on upea sisältö. Artikkelihakemistot hylkäävät todennäköisesti ilmoituksen, jos kyse on tuotteesi räikeästä mainostamisesta. Sinun on lähetettävä artikkeleita, jotka lisäävät arvoa lukijalle ja todennäköisesti täyttävät suoritettujen verkkohakujen kriteerit.

 • Kun kirjoitat artikkeleita verkkosivustollesi markkinoidaksesi tuotetta, kirjoita ensimmäisenä persoonana. Viittaaminen itseään kohtaan kolmannessa persoonassa on outoa ja sopimatonta. Puhu suoraan lukijoillesi ikään kuin keskusteleisit heidän kanssaan. Tämä saa sinut näyttämään siltä kuin olet todellinen henkilö, jonka kanssa heillä voi olla suhde ja tehdä liiketoimintaa.

 • Ainutlaatuisen sisällön käyttö on yksi onnistunut artikkeleiden markkinointitekniikka. Internet on iso paikka, jossa on paljon kilpailua. Yksi tapa erottua joukosta on tarjota tietoa, jota on vaikea löytää tai jota ei yleensä jaeta. Tuhannet sivustot käyttävät yleisiä aiheita, joten tarjoa jotain, jota kukaan muu ei tarjoa.

 • Käytä ankkuritekstilinkkejä liittyvään sisältöön, jonka olet aiemmin lähettänyt. Jos kirjoitat koiran istumisesta ja voit työskennellä jotain liittyen artikkeliin, jonka kirjoitit muutama kuukausi sitten koiran trimmauksesta, tee se! Hakukoneet rakastavat saapuvia linkkejä, joten näiden linkkien lisääminen auttaa sijoitusta. Ole varovainen, ettet liioittele siinä.

 • Varmista, että kielesi vastaa kohdeyleisösi tarpeita ja tyyliä. Jos kirjoitat suurelle yleisölle, älä yritä lisätä miljoona erilaista hienoa sanaa tai ilmausta. Keskitä kirjoittaminen noin 8. luokan tasolle, jos haluat tavoittaa laajimman yleisön.

 • Käytä artikkeleissasi 3-sääntöä. Kolme osaa tekevät artikkeleista mielenkiintoisia ja ikimuistoisia lukijoillesi. Johdanto kertoo heille, mitä odottaa. Artikkelin runko toteuttaa artikkelin otsikossa antamasi lupauksen. Päätelmä muistuttaa lukijoita tärkeistä seikoista ja vie heidät kohti toimintaa.

 • Luo artikkeleillasi blogi. Lisää kaikki artikkelisi ilmaiseen blogisivustoon, kuten WordPress tai Blogger. Tämän avulla voit saada enemmän kilometrejä artikkeleillesi, ja vaikka ihmiset puhuvat kaikesta siitä, että Google rankaisee sinua kopiosisällöstä, useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että tämä tarkoittaa useimmiten saman verkkotunnuksen asuvaa sisältöä.

 • Voit nähdä kuinka tehokas artikkeli markkinointi voi olla ja miten tehokkaasti se tuo liikennettä ja huomiota verkkosivustollesi. Näiden ideoiden avulla sinulla on kaikki mitä tarvitset aloittaaksesi takalinkkien luomisen hakemistolähetysten kanssa. Joten aloita hienojen artikkeleiden luominen, lähetä ne säännöllisesti hakemistoihin ja tarkkaile liikenteen kasvua.
Katso yksi YouTuben katsotuin video englanniksi! Jos Video ei avaudu kokeile seuraavaa linkkiä = https://www.youtube.com/watch?v=WfAjE5-2Vcs

Muista lukea myös seuraavat artikkelit !

Jos olet laatimassa hakukoneoptimointia sivustolle,tulee sinun välttää verkossa saatavaa väärää tietoa. Itse olen lukenut useamman artikkelin ja voin rehellisesti sanoa että 75% kirjoituksista on väärää tietoa ja tämä sotkee yleisiä hakukoneoptimoinnin faktoja mm. (Hakukoneoptimointia Sivustolle)

Marokkokannattaa valita matkakohteeksi monestakin syystä,ja yksi syy tähän on sen vanhat historialliset kaupungit ja kaupungin osat jotka vetää matkailija syöveriinsä.. (Lennot Marokkoon)

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 0 / 5. Number of votes: 0

No votes so far

2 thoughts on “Nopeat online-vinkit “Artikkeli markkinointi”

Comments are closed.

Subscribe To Our Newsletter

[mc4wp_form id="69"]
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Do you like this website? Please share with others 😃

RSS
Seuraa sähköpostin kautta
Seuraa meitä LinkedIn:ssä
Seuraa meitä Instagramissa