Laivalla Tallinnaan

Matkustelu
Share with others

Haikailetko reissua laivalla Tallinnaan? Tallinna tarjoaa Suomalaiselle lomailijalle aina mahtavia hetkiä. Tallinna tulee tarjoamaan Suomalaiselle matkailijalle aina hyviä loma hetkiä,oli kyse sitten viikonloppu lomasta tai pidemmästä kesälomasta,yksi syy tähän on tietenkin lyhyt risteily matka. Mitä Tallinna siis pystyy tarjoamaan lomailijalle?

Tallinna houkuttele Suomalaisia ja matkailijoita muualtakin eurooppaa onhan Tallinna ja Viro yleisesti hintatasoltaan edullinen. Tallinnassa voi nauttia edullisesti ateriat ja yöpymisen sillä hostellien hinnat ei päätä huimaa majoituksen voit saada hostelleista 6 eurolla/yö kalleimmat hinnat hostelleissa saattavat olla 15 euroa/yö. Tallinna toki tarjoaa myöskin mahdollisuudet korkeamman tason lomailluun.

Erityisesti Tallinna on tunnetu sen vilkkaasta yöelämästä. Tallinnassa eritysesti vanhastakaupungista matkailija löytää ne kuuluisat sikarhuoneet jossa voi poltella niitä erilaatuisia sikareita ja jopa tuoda niitä tuliaisiksi.

Tallinna tarjoaa monipuolisesti viihdykettä viikonloppuisin. Kaupungissa on monia yökerhoja jotka ovat auki loppuviikosta iltamyöhään.

Kuuluisimpia paikkoja ovat vinoteekit joissa voi maistella viinejä ja jopa ottaa mukaan. Kyseiset paikat ovat siis kuuluisia seurustelupaikkoja. Tallinnaan nousee maan kasvun myötä aina uusia ravintoloita viimevuosien aikaan niitä on listattu noin viitisenkymmentä ravintolaa.

Muutama kansainvälisesti huipputason ravintolaa

NOA Chef’s Hall, Tallinna
Alexander Chef’s Table, Tallinna
Alexander, Muhu

Mukaan kuuluu myöskin erittäin korkean tason ravintoloita

Ö, Tallinna
JUUR, Tallinna

Laivalla Tallinnaan – PÄRNU

Paikalliset perheet, hormonisaippuaiset nuoret ja saksalaiset, ruotsalaiset ja suomalaiset lomailijat yhdistyvät yhdessä rukoukseen aurinkoisesta säästä samalla kun kävelevät Viron tärkeimmän merenrantakohteen Pärnun (pari-nu) rantoja, levittäviä puistoja ja viehättävää historiallista Pärnun keskustaa (pari-nu). Näissä osissa Pärnu-nimi on synonyymi hauskanpitoon auringossa; yksi hyperbolinen paikallinen kuvasi sitä meille nimellä “Viron Miami”, mutta sitä kutsuu yleensä sen hieman proosaisempi monikerra, maan “kesäpääkaupunki”.

Tosiasiassa suurin osa Pärnusta on melko oppivainen. Lehdet kadut ja laajat puistot sekoittuvat 1900-luvun vaihteen huviloihin, jotka heijastavat kaupungin muodikasta, koristeellisempaa menneisyyttä. Vanhemmat vierailijat Suomesta ja entisestä Neuvostoliitosta vierailevat edelleen, etsien lepoa, nuorentamista ja Pärnun höystettyjä mutahoitoja.

Laivalla Tallinnaan – Lahemaa kansallinen puisto

Viron suurin kansallisparkki (kansallispuisto), ‘Lahden maa’, on 725 km2 maaseutumaisemaa ja täydellinen pakopaikka lähellä olevasta pääkaupungista. Puisto, joka on Viron luonnon viehätysvoima, vie syvälle sisennetyn rannikon, jolla on useita niemimaita ja lahtia, plus 475 km: n mäntyraikas sisämaa, joka kattaa metsän, järvet, joet ja turvesoot sekä historiallisesti ja kulttuurisesti kiinnostavat alueet.

Hevosen selässä on laaja metsäpolkuverkko kävelijöille, pyöräilijöille ja jopa uusritarille. Talvella puisto muuttuu lumisten rantojen, jäätyneiden merien ja kuohuviinien mustien puiden maagiseksi ihmemaaksi.

Puiston pääkaupungissa Loksalla on suosittu hiekkaranta, mutta se on muuten melko alas-kantapää. Seuraavaksi suurin asunto Võsu on paljon kauniimpi, sillä siinä on pitkä hiekkaranta ja kesäbaarit. Se täyttyy nuorilla paljastajilla sesongin aikana, vaikka se on vain hieman kasvanut kylä.

Tuore, puhdas ja luomuruoka

Kun maa hakee nimeä maailman orgaanisimpana maana, sinun ei tarvitse huolehtia terveellisten ruokailutottumusten vaarantamisesta matkoilla, vaan sinun on vain selvitettävä, mitkä virolaiset superruoat aiot syödä ensin! Tuoretta, puhdasta ja luomuruokaa löytyy Virosta kaikkialta, jopa metsästä. Metsät ovat täynnä syötäviä herkkuja, kuten mustikoita, mustikoita ja sieniä, kun taas joet, järvet ja meri ovat täynnä herkullisia mereneläviä, kuten lohta ja taimenta! Virossa saat todella maatilan pöydälle!

Internet kaikkialla

Maailmassa, jossa kaikkien on oltava yhteydessä aina puhelimeen, kannettavaan tietokoneeseen tai tablet-laitteeseen, Viro varmistaa, että kaikki heidän vierailijansa voivat twiitata ja antaa aikaa snapchatille, kuinka mahtava Viro on, ilmaisilla wifi-yhteyspisteillä kaikkialla. Se on digitaalisten nomadien ja matkabloggaajien taivas! Viro on myös syntynyt suurille yrityksille, kuten Skypelle ja Hotmailille. Ei ole yllättävää, että tällä pienellä Baltian maalla on titteli maailman edistyneimmästä digitaalisesta yhteiskunnasta. Kaikki on naputtelua vailla valmis, jopa terveydenhuollossa ja vaaleissa.

laivalla tallinnaan
“Laivalla tallinnaan” – Tallinna

Korkean tason ravintoloihin kuuluvat seuraavat alle listatut ravintolat

NOA, Tallinna
Horisont Restaurant & Bar, Tallinna
Art Priori, Tallinna
Ribe, Tallinna
Cru, Tallinna
Bordoo, Tallinna
Leib Restoran, Tallinna
Rannahotell Restoran, Pärnu
FARM, Tallinna
Parrot MiniBar, Tallinna
Põhjaka, Paide
Tchaikovsky, Tallinna
Hõlm, Tartto
Salt, Tallinna
Moon, Tallinna
Wicca, Tallinna
Ruhe, Tallinna
Mon Repos Peakoka korrus, Tallinna
OKO, Kaberneeme
GMP Pühajarve restoran, Otepää
Kaks Kokka, Tallinna
MEKK, Tallinna

Laivalla Tallinnaan – Hyvät ravintolat taas ovat

Tammuri Talu, Otepää
Umami Resto, Tallinna
Tuljak, Tallinna
Enoteca Lucca, Tallinna
Tai Boh, Tallinna
Ööbiku Gastronoomiatalu, Kuimetsa
Paju Villa, Tallinna
NOK NOK, Tallinna
Kolm Sibulat, Tallinna
Kärme Küülik, Haapsalu
Kohvik Fellin, Viljandi
Konrad, Tallinna
Pull, Tallinna
Chedi, Tallinna
Umb Roht, Tartto
Dirhami Kalakohvik, Dirhami
Raimond, Pärnu
Mon Repos, Tallinna
Haku, Tallinna
Lihuniku Äri ja Restoran, Tartto
Ku-Kuu, Kuressaare
Mix, Tallinna
Kaheksa Jalga, Triigi
Lyon Viru, Tallinna
Fii, Tartto
Mon Ami, Pärnu
Kohvik Kalambuur, Tallinna
Wöse, Wöse
Kadriorg, Tallinna
Villa Wesset, Pärnu
Antonius, Tartto
Aed, Tallinna
MEAT Resto & Butchery, Tallinna
Kohvik Retro, Kuressaare
Polpo, Tartto

Tallinnan vanhakaupunki

Tallinnan vanhakaupunki on tarjonnut suojaa aikoinaan liikemiehille ja muille kauppiaille jotka hakivat itsellensä suojaa. Vanhakaupunki onkin tunnettu sen kuuluisasta vanhasta arkkitehtuurista joka on säilynyt aina keskiajalta asti.

Laivalla Tallinnaan – Missä illastaa seurueen kanssa?

Ravintola Tchaikovsky on näyte venäläis ranskalais kettiön taidoista. 1700 luvun lopulla ranskan parhaimmat kokit saapuivat venäjälle. Tämä yhdistelmä luonut kuuluisan venäläisen ja raskalaisen keittiöiden ihmeen.

laivalla tallinnaan
“Laivalla Tallinnaan” Ravintolat – Ateriat

Olutravintola “Beer Garden”

Beer Garden on viihteellinen olutravintola yksi kaupungit parhaista olutlistoista joista löytyy parhaat oluet ja syötävät.Koska keittiö ravintolassa Eurooppalaisittain monipuolinen voi Tallinnassa vierailija syödä ja nauttia monipuolisesti aina.

Ravintolan oluslista on runsasta listasta löydät erilaisia olueita noin 60 erilaista olutta. Joten voikin olettaa että jokaiselle aterialle löytyy oma olut jolla nauttia ruoka aterian.

Laivalla Tallinnaan pääse haalvalla ja hinnat ovat 6 eurosta aina 40 euroa riippuet toki sen hetkisistä tarjouksista joita on tarjoalla.

Mene siis laivalla Tallinnaan ja koe Tallinnan hienot hetket !

Lähde: Lonely Planet roadaffair.com

Muista katsoa myös seuraavat artikkelit !

Oletko menossa Yhdysvaltoihin lomalle tai muulle reissulle?Yhdysvalloissa on tekemistä ja nähtävää vuosiksi onhan sielä 50 osavaltiota…(Yhdysvaltoihin)

Onko jo se aika vuodesta kun haikailet lomalle johonkin kauas? Katso lennot kanadaan ja lähde tutustumaan maailman kuuluja nähtävyyksiä kansallispuistoista NHL peleihin…(Lennot Kanadaan)

Nautitko kahvia päivittäin? Voi olla että olet tehnyt jotain oikein terveyden kannalta, nimittäin kahvin terveysvaikutukset ovat vahvoja. Voit selättää kahvin avulla päivä väsymyksen.. (Kahvin Terveysvaikutukset)

Oletko usein väsynyt ja voimaton, urheiletko paljon tai stressaat? Voi olla että tarvitset vitamiineja ruokavaljon tueksi. Olet sitten stressaantunut tai kuntoilet paljon,on sinun kannattavaa lisätätä vitamiineja arkipäivän rutiineihin..(Tarvittavat Vitamiinit – Vitamiinit Jotka Ovat Kannattavia Kuntoilun Ohelle)

Vihreä tee on yksi maailman kovimpia juomia ja eikä ihme sillä vihreän teen terveysvaikutukset ovat olleet tiedossa satoja vuosia aina nykypäivään asti..(Vihreän teen terveysvaikutukset)

Tämä makea pullataikina on kaunis, pehmeä, kevyesti makeutettu ja voinen pullataikina joka on herkullista paahtoleivän seurana aamukahvin tai teesi kanssa. (Makeat pullat)

Keskipitkä Tietoja mustikkapiirakkareseptistä: Syyttömät mustikkapiirakat, joissa piirakkakuori tehdään kauran, jauhojen, rypsiöljyn, agave-nektarin ja kaiken muun kanssa hyvällä tavalla. Jälkiruoka, joka karkottaa paljon pahaa ja pitää paljon hyvää.. (Mustikkapiirakka)

Banaanikakku – Tämä helppo banaanikakun resepti on nopea leipoa, joka voidaan jäädyttää ja soveltuu erinomaisesti kypsien banaanien käyttämiseen mä helppo banaanileivän resepti on nopea leipoa, joka voidaan jäädyttää ja soveltuu erinomaisesti kypsien banaanien käyttämiseen… (Banaanikakku resepti)

Find Sports News daily base and stay updated with the news. Baseball, Ice Hockey, Formula 1,and much more.. (Sports News)

Everyone has heard of health foods, especially super foods, One of the most nutritious foods in the world…(Health Foods).

Find news from world, Bitcoin, Sports, Travel and much more… (News)

Kuumenna jäljellä oleva vesi lämpötilaan 110 – 115 ° C; lisää hiiva. Lisää kaurajauhoseokseen lisää sokereita, suolaa, hiivaseosta ja puolet jauhoista. Sekoita hyvin… (Sämpylät – Reseptit Jotka Maistuvat)

Rahkapiirakka – Kun kaipaat sitruunamarenetta, mutta et kestä ajatusta uunin kytkemisestä päälle, tämä on piirakka sinulle.

Täydellisen omenapiirakan valmistuksessa on kyse täydellisen omenapiirakkaresepän hankkimisesta, ja tässä artikkelissa on joitain parhaista, mukaan lukien reseptit piirakkakuoresta, hollantilainen omenapiirakka..

Mansikkakakku on makea ja hapokas ja vertaansa vailla muihin kakkuihin. Kermajuustokuorrutus on mikä todella tekee tästä kakusta. Mansikkakompotin valmistaminen on helpompaa kuin luulisi.

Tiikerikakku – Kun taikina on valmistettu, jaa se kahteen osaan. Värjää yksi taikina oranssiksi ja käännä toinen suklaa mustaksi tiikeriraitaksi.

Nopea, helppo ja ehdottoman herkullinen kalakeitto! Tuoreita kalafileitä, jotka on keitetty muhennoksessa sipulien, valkosipulin, persiljan, tomaattien, simpukkamehun ja valkoviinin kanssa.

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 0 / 5. Number of votes: 0

No votes so far

31 thoughts on “Laivalla Tallinnaan

Comments are closed.