Ota lennot Kanadaan ja lähde lomalle

Share with others

Onko jo se aika vuodesta kun haikailet lomalle johonkin kauas? Katso lennot kanadaan ja lähde tutustumaan maailman kuuluja nähtävyyksiä kansallispuistoista NHL peleihin. Nimittäin tämä maa tarjoaa matkailijalle paljon nähtävää eikä vain reissun ajaksi vaan joudut käymää useasti jotta pystyt nähdä kaiken oleellisen jonka matkailija tarvitsee mähdä.

Kanada on maailman toiseksi suurin maa.Suurin syy sanoa vaihteeksi ei kanarian lomille ja muille perinteisille rantalomille on Kanadan monimuotoisuu hienot ja suojellut luonnonvarat,ja rikas kansainvälinen kulttuuri.

Lennot Kanadaan – Mitä lomailijan pitäisi nähdä Kanadassa?

Matkailijan kannattaa käväistä Hudsoninlahden rannalla Churchillissa siellä voit bongata jääkarhuja . Toinen tärkein Kanadan tärkein aktiviteetti jota matkailijan kannattaa tehdä on laskettelu keksittiihän heli-skiing Kanadassa joten kanada varmsti parhaimmat mahdollisuudet maailmassa lasketteluun. Haluatko nähdä jotain ikimuistoista “kerran elämässä – matkakohteita” ?Kanadan ja Yhdysvaltain rajan tuntumassa sijaitsevat niegran putoukset,jo pelkästään putouksille matkustaminen on kokemus tämä on Canadian -junalla Torontosta Vancouveriin.

lennot kanadaan
“Lennot Kanadaan”

Toinen mainitsemisen arvoinen asia on Viikingit nämä pohjoisamaiden esi-isät ovat myös asuttaneet myös Kanadaa tästä on maailmanperintökohde L’Anse aux Meadows, joka on todistettu olevan ainoa viikinkien asutus Pohjois-Amerikassa. Tosin viikingit asuttivat omaa siirtokuntaansa vain kaksi tai kolme vuotta. Jos tämä ei houkuta ostamaan lennot Kanadaan niin mikä sitten. Vaikka Ottawa onkin Kanadan pääkaupunki ei se silti ole suurin,sillä Toronto on kandan suurin kaupunki,monikulttuurisin kaupunki,Torontosta löydät niin Chinatownin kuin Koreatownin jossa voit maistella hyviä aasialaista ruokaa. Toronton kuuluisin nähtävyys on 553 metriä korkea CN Tower.

Ja Suomalaisille varmaan mielen kiintoinen aihe jääkiekko antaa kanadassa myöskin nähtävää onhan Kanada jääkiekon suurmaa jossa on pelattu jääkiekko iät ja ajat. Hockey Hall of Fame -jääkiekkomuseossa kannatta matkailijan puolestaan yrittää maalivahtisimulaattorissa pysäyttää Wayne Gretzkyn laukauksen.

Calgary tarjoaa myöskin nähtävää,Calgaryssa sijaitsee maailman kuuluisin rodeo “Loistavin ulkoilmatapahtuma maailmassa” Tämä tapahtuma saa alkunsa heinäkuussa kymmenpäivän aikana reilut kymmenenmiljoonaa katsojaa.

Suuret lumihuippuiset nähtävyydet Jasperin kansallispuistossa Kanadan kalliovuoret saa matkailijan viilentymää hektisestä kaupunki reissusta.

Kaikki ovat kuulleet Kanadan kultaryntäyksestä joka oli aikoinaan Yukonin  erämaa-alueella Downson City oli tunnettu paikka kultaryntäyksen aikaan.

“Lennot Kanadaan” Majoittuminen

Lennot Kanadaan – Majoittuminen Kanadassa

Vaikka kanaada onkin yksi maailman suurin maa ja kaupungit erittäin suuri niin ei kanadan suurkaupungeissa ole ongelmia löytää majoitusta. Suuret hotellit tarjoavat runsaasti majoitus paikkoja erilaisilla hinnoilla.Jos taas katsot enemmän oman budjettisi perään niin hostellit voivat olla parempi vaihtoehto. Hostelleja löytyy erinomaisesti melkein jokaiseen eri hintaan. Hostellissa tapaat muita kansainvälisiä reppumatkailijoita joiden kanssa voi vaihtaa kuulumisia ja tutustua paremmin,hostellit ovat tunnetusti lämmin henkisiä paikkoja viettää yöt.

Liikkuminen Kanadassa yleisesti

Kanadan suuren kokonsa takia matkailija voi joutua matkaamaan junalla pitkät matkavälit. Joskus on suositeltavaa jopa matkustaa kaupungista toiseeen lentäen ja eikä lentoliputkaan päätä huimaa.

Lennot Kanadaan – Vancouver

Vancouver laskeutuu aina “parhaat elinpaikat” -luetteloiden huipulle, ja kuka väittää? Merestä taivaalle kauneus ympäröi rentouttavaa, cocktaileja rakastavaa ”metropolia. Lukuisilla vuorilla laitamilla, rannoilla, jotka lentävät ytimessä, ja Stanley Parkin paksussa sademetsissä, joka on vain korttelin päässä keskustan lasista pilvenpiirtäjistä, se on kaupungin ja luonnon harmoninen lähentyminen. Se sekoittaa myös Hollywoodin tyylikkäät (monet elokuvat on kuvattu täällä) vapaasti pyörivän vastakulttuurin reunan (siellä on suosittu alastonranta) ja joidenkin surisevien monikulttuuristen yhteisöjen kanssa.

Niagaran putoukset (Ontario)

Tungosta? Juustoinen? No kyllä. Myös Niagara on lyhyt – se ei edes kurkotu 500 parhaat listaa korkeutensa vuoksi. Mutta silloin, kun nuo suuret lihaksikkaat vesinauhat kaareutuvat sateen yli kuin nestemäinen lasi, rynnävät alla olevaan tyhjään tilaan ja kun purjehdit sitä kohti sumuverhoiltu pienessä veneessä, Niagaran putoukset vaikuttavat suuresta ajasta. Pelkän tilavuuden suhteen missään Pohjois-Amerikassa ei ole saavutettu ukkoskaskadensa, sillä yli miljoona kylpyammeellista putoaa reunan yli joka sekuntti.

Ajo Trans-Kanada-moottoritiellä

Kanadan päälaskimo ulottuu 7800 km New Yorkin osavaltion St John’sista Victoriaan, BC, ja vie maan parhaimpien kohteisiin matkan varrella. Gros Mornen kansallispuisto, Cape Breton Island, Québec City, Banffin kansallispuisto ja Yohon kansallispuisto ovat osa polkua, samoin kuin suuret kaupungit, kuten Montréal, Ottawa, Calgary ja Vancouver. Useimmille tienmatkailijoille kuluu hyvä kuukausi ajaa rannikolta rannikolle, joten mitä odotat? Polttoainesäiliö, cue sävelmät ja aseta poljin metalliin.

Vanha Québecin kaupunki (Québec)

Québecin pääkaupunki on yli 400 vuotta vanha, ja sen muinaiset kivimuurit, kimaltelevat katedraalit ja jazz-täynnä kulmakahvilat riittävät siihen ilmapiirin, romanssin, melankolian, epäkeskeisyyden ja juonittelun kanssa verrattuna mihin tahansa eurooppalaiseen kaupunkiin. Paras tapa nauttia tästä kaikesta on kävellä Vanhankaupungin kaistojen labyrintistä ja eksyä kadun esiintyjien ja kodikkaiden majatalojen keskellä pysähtymällä niin usein kahvila au lait -elokuvan, hiutaleisen leivonnaisen tai rautanäytteen (ranskalaisten päällä) juustojuustossa ja kastikkeessa).

Lennot Kanadaan – Montréal Jazz-festivaali (Québec)

Missä muualla voit liittyä yli kahden miljoonaan rauhallisen, kunnioittavan musiikin ystävien joukkoon (ei slam-tanssia tai humalassa rinnassa) ja katsella maailman parhaimpia jazz-vaikutteita tekeviä muusikoita valitsemalla 500 näyttelystä, joista lukemattomat ovat ilmaisia? Vain Montréalissa, Kanadan toiseksi suurimmassa kaupungissa ja sen kulttuurisydämessä. BB King, Prince ja Astor Piazzolla ovat niiden joukossa, jotka ovat osallistuneet 11 päivän kesäkuun lopulla tapahtuvaan Montréal Jazz -festivaaliin. Haluat ehkä liittyä heihin ilmaisen rumputunnin ja kadun puolella jam-istunnon jälkeen. Hyvät ajat kulkevat ympäri vuorokauden.

Viking Trail (Newfoundland)

Viking Trail, alias Rte 430, yhdistää Newfoundlandin kaksi maailmanperintökohdetta Pohjois-niemimaalla. Gros Mornen kansallispuisto vuonomaisilla järvillään ja geologisilla omituisuuksillaan lepää pohjassaan, kun taas ylellinen, 1000 vuotta vanha viikinki-asuinpaikka L’Anse aux Meadowsissa – Leif Erikssonin tyyny – tuijottaa niemimaan kärjestä. Tie on nähtävyys itsessään, pitäen lähellä merta, kun se kulkee päättäväisesti pohjoiseen Port au Choixin muinaisten hautauspaikkojen ja lauttahyppyjen kautta isoun, huonoon Labradoriin.

Toronto (Ontario)

Hyperaktiivinen kulttuurien ja lähiöiden muhennos Toronto lyö sinut pelkästään kaupunkien kunnioituksesta. Onko sinulla illallista Chinatownissa tai Greektownissa? Viiden tähden fuusio tai vajalikal pekoni voileipä? Ontarion viileässä pääkaupungissa Bloor-Yorkvillen suunnittelijakengät on varustettu tatuoinnilla Queen Westissä, kun taas modernit taidegalleriat, teatterin par excellence, rockin ‘band -huoneet ja jääkiekkomania lisäävät megaloppea. Se on kaukana Kanadan suurin kaupunki ja monimuotoisin – noin puolet sen asukkaista on syntynyt toisessa maassa.

Jääkiekko

Jääkiekko on Kanadan kansallinen intohimo, ja jos vierailet lokakuusta huhtikuuhun, peliin osallistuminen on pakollista (kuten huutamisen antaminen maan vuoden 2014 olympiakisojen voittajajoukkueelle). Vancouverilla, Edmontonilla, Calgarylla, Torontolla, Ottawalla, Winnipegillä ja Montréalilla on kaikilla NHL-joukkueita. Pienet pro-joukkueet ja nuorten jääkiekkokerhot täyttävät paljon enemmän areenoita raivotuilla faneilla. Ja jos etsit edelleen taistelua, lammen jääkiekko tuo esiin tikut yhteisöissä ympäri maata.

Katso yksi YouTuben katsotuin video englanniksi! Jos Video ei avaudu kokeile seuraavaa linkkiä = https://www.youtube.com/watch?v=R-MvwRoC1qo

Lähde: LonelyPlanet

Kannattaa myös katsoa seuraavat artikkelit !

Kaikki tuntevatkin Japanin heidän suurista suuryrityksistä jotka ovat valloittaneet maailmaa,ja se ei lopu vain tähän..(Lennot Japaniin)

Ostatko lennot New Yorkiin? New York tarjoaa matkailijalle paljon nähtävää,kaikki ovatkin nähneet tämän ison omenan televisiossa.(Lennot New Yorkiin)

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 0 / 5. Number of votes: 0

No votes so far

20 thoughts on “Ota lennot Kanadaan ja lähde lomalle

Comments are closed.