Kotitekoiset pizza reseptit

Ruoka
Share with others

Pizza resepti 1.

Kinkku pepperoni pizza

Valmistusaika: 2 tuntia Kypsennysaika: 30 minuuttia Tuotto: Valmistaa 2 10-12 tuuman pizzaa

Pizza-taikina on hiivattu taikina, joka vaatii aktiivista kuivahiivaa. Varmista, että tarkista hiivapakkauksen viimeinen käyttöpäivä! Liian vanha hiiva voi olla kuollut eikä toimi.

Voit käyttää yleiskäyttöisiä jauhoja reseptissä vaadittujen leipäjauhojen sijaan, mutta leipäjauhojen gluteenipitoisuus on korkeampi kuin yleisjauhojen kanssa, ja ne tekevät rapeamman kuoren pizzallesi.

Kupin mitat voivat vaihdella riippuen siitä, kuinka kauhat jauhoja (me höyhenemme jauhot, kauhaa ne kevyesti ja tasoitamme veitsellä). Joten suosittelen keittiövaa’an mittaamiseen jauhomäärät painon mukaan. Tämä on ainoa tapa saada jatkuvasti tarkka mittaus.

” Herkullinen valmis kinkkuinen – mozzarella pepperoni pizza”
AINESOSAT

Pizza taikina: Valmistuu tarpeeksi taikinaa kahdelle 10-12 tuuman pizzalle
1 1/2 kuppia (355 ml) lämmintä vettä (105 ° F-115 ° F)
1 pakkaus (2 1/4 tl) aktiivista kuivahiivaa
3 3/4 kuppia (490 g) leipäjauhoja
2 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä (jätä pois, jos kypsennät pizzaa puulämmitteisessä pizzauunissa)
2 tl suolaa
1 tl sokeria
Pizza-ainekset

Ekstra neitsyt-oliiviöljy
Maissijauho (pizzan liu’uttamiseksi pizzakivelle)
Tomaattikastike (sileä tai soseutettu)
Kiinteä mozzarellajuusto, raastettu
Tuore pehmeä mozzarellajuusto, erotettu pieniksi paloiksi
Fontina-juusto, raastettu
Parmesanjuusto, raastettu
Fetajuusto, murskattu
Sienet, hyvin ohuiksi viipaloituina, jos ne ovat raakoja, muuten ensin paistetut
Paprikat, varret ja siemenet poistettu, hyvin ohuina viipaleina
Italialainen pepperoncini, ohuina viipaleina
Italialainen makkara, kypsennetty eteenpäin ja murentunut
Hienonnettu tuore basilika
Vauvan rucola, heitetty pieneen oliiviöljyyn, lisätty, kun pizza tulee uunista
Pesto
Pepperoni, ohuina viipaleina
Sipulit, ohuina viipaleina raaka- tai karamellisoidut
Kinkku, ohueksi viipaloitu

Erikoisvaruste:
Pizzakivi, erittäin suositeltava, jos haluat rapeaa pizzakuorta
Pizzan kuori tai reunaton eväste tai leivinlevy
Pizzarengas pizzan leikkaamiseen, ei vaadita, mutta sitä on helpompi käsitellä kuin veitsellä.

Resepti 2.

Sieni pizza

Valmistus:

13 minuuttia
Kokkaus:
12 minuuttia
Kaikki yhteensä:
25 minuuttia
Annokset:
8
Tuotto:
1 – 12 tuuman pizza
Ainesosat

1 (12 tuumaa) valmiiksi paistettua pizzakuorta
3 rkl oliiviöljyä
1 tl seesamiöljyä
1 kuppi tuoretta pinaattia, huuhdellaan ja kuivataan
8 unssia silputtua mozzarellajuustoa
1 kuppi viipaloituja tuoreita sieniä
Pizza
” Herkullinen kesäillan pizza ”

Valmistus vaiheet

Vaihe 1
Kuumenna uuni 175 asteeseen (175 ° C). Aseta pizzakuori leivinpaperille.

Vaihe 2
Sekoita oliiviöljy ja seesamiöljy pienessä kulhossa. Sivele esipaistetulle pizzakuorelle, joka peittää koko pinnan. Pinoa pinaattilehdet ja leikkaa sitten pituussuunnassa 1/2 tuuman kaistaleiksi; levitä tasaisesti kuoren yli. Peitä pizza silputulla mozzarellalla ja päälle viipaloidut sienet.

Vaihe 3
Paista esilämmitetyssä uunissa 8-10 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja reunat terävät.

Ravintosisältö


Annosta kohti:
275 kaloria; proteiini 14,3 g 29% PVA; hiilihydraatit 26,2 g 9% PVA; rasva 13,2 g 20% PVA; kolesteroli 23,1 mg 8% PVA; natrium 469mg 19% PVA. Täysi ravinto

Resepti 3.

Juustoinen pizza

Valmistus:

10 minuuttia
Kokkaus:
5 minuuttia
Muut:
5 minuuttia
Kaikki yhteensä:
20 minuuttia
Annokset: 2

Tuotto:
2 annosta
Ainekset

1 ½ kuppia silputtua mozzarellajuustoa
5 kpl kirsikkatomaatteja ohuiksi viipaleiksi
2 rkl revittyjä tuoreita basilikan lehtiä
4 kutakin pientä tuoretta mozzarellapalloa (bocconcini), ohuina viipaleina
Lisää kaikki ainesosat ostoslistalle
” Herkullinen juusto-pizza joka pitää mahan täynnä “

Valmistus vaiheet

Vaihe 1
Kuumenna 10 tuuman tarttumaton paistinpannu keskilämmöllä. Ripottele silputtua mozzarellajuustoa tasaisesti kuumaan paistinpannuun; keitä, kunnes juusto on sulanut, 2-3 minuuttia.

Vaihe 2
Järjestä tomaattiviipaleet, basilikanlehdet ja tuoreet mozzarellaviipaleet sulatetulle juustolle, jättäen tilaa “kuoren” muodostumiselle; keitä, kunnes yläosa on kuplinut ja reunat ovat ruskistuneet, 2-3 minuuttia.

Vaihe 3
Poista paistinpannu lämmöltä ja löysää pizzaa lastalla. Viipaloi pizza varovasti leikkuulaudalle; jäähdytä 1 minuutti ennen viipalointia.

Resepti 4.

Italialainen Pesto

Valmistus:

15 minuuttia
Kokkaus:
10 minuuttia
Kaikki yhteensä:
25 minuuttia
Annokset: 8

Tuotto:
1 pizza

5. Grillattua pizzaa Prosciutto, sinihomejuusto ja saksanpähkinät

Aktiivinen aika
35 MIN
Kokonaisaika
1 T 15 MIN
Valmistaa: kaksi 12 tuuman pizzaa

Ainekset

1 kuppi haaleaa vettä (noin 105 ° -110 °)
1 tl aktiivista kuivahiivaa
1 tl sokeria 2 kupillista jauhoja,
plus lisää pölyä varten 1 tl Kosher-suolaa oliiviöljyä,
voiteluun 1 kuppi tomaattikastiketta
1 rkl tomaattikastiketta
1 tl kuivattu oregano-mannasjauhojauhe
1/4 kuppi murskattua sinihomejuustoa
8 unssia ohuiksi viipaloituja prosciuttoja
1/4 kuppi hienonnettua paahdettua saksanpähkinää
1 kuppi arugula revitty basilikaa, koristeeksi

Valmistus vaiheet


Vaihe 1
Vatkaa vesi pienessä kulhossa hiivan ja sokerin kanssa. Anna istua vaahtoavaksi noin 10 minuuttia.

Vaihe 2
Sekoita jauhot suolan ja hiivasekoituksen kanssa taikinakoukulla varustetulla jalustassekoittimella kohtuullisella nopeudella, kunnes muodostuu tasainen taikina, noin 10 minuuttia. Öljy iso kulho ja siirrä taikina kulhoon. Peitä taikina kevyesti muovikelmuarkilla ja anna istua huoneenlämmössä, kunnes sen koko on kaksinkertaistunut, noin 30 minuuttia.

Vaihe 3
Sillä välin vatkaa pienessä kulhossa tomaattikastike ja liitä kuivatun oreganon kanssa. Mausta suolalla.

Vaihe 4
Sytytä grilli ja öljy ritilä. Käännä leivinlevy ja pöly mannasuurimolla. Jaa taikina kahtia. Rullaa jokainen taikinapala kevyesti jauhotetulla työtasolla kevyesti jauhotetulla rullalla 12 tuuman kierrokseksi.


Vaihe 5
Siirrä yksi taikinakierros kerrallaan, siirrä valmistettuun leivinpaperiin ja työnnä sitten taikina varovasti suoraan grilliin. Grillaa pizza, kunnes se on hiiltynyt pohjassa, noin 2 minuuttia. Käännä pizza ja levitä sitten osa kastikkeesta kuorelle, jättäen 1 tuuman laudan. Ole varovainen, ettet käytä liikaa kastiketta, tai pizza kastuu. Päätä puolet sinihomejuustosta, peitä grilli ja keitä, kunnes taikinan pohja on hiiltynyt hiukan ja juusto alkaa sulaa. Siirrä pizza työpinnalle ja päälle puolet prosciutto, saksanpähkinät, rucola ja revitty basilika. Toista tämä jäljellä olevan taikinakierroksen ja täytteiden kanssa. Viipaloi pizza ja tarjoile.

Lähde: allrecipes.com, simplyrecipes.com, foodandwine.com

Japani on sekä edullinen että kallis matkailumaa. Normaalia säästö tavoilla siis pärjää eli katsoo vähän mistä ostaa ruoat ja muut päivittäiset asiat. Ulkona syöminen tosin os Suomea halvempaa…(Lennot Japaniin)

Onko jo se aika vuodesta kun haikailet lomalle johonkin kauas? Katso lennot kanadaan ja lähde tutustumaan maailman kuuluja nähtävyyksiä kansallispuistoista NHL peleihin..(Lennot Kanadaan)

Androidiin kohdistuva tietoturvahaavoittuvuus, jota haitalliset sovellukset voivat hyödyntää naamioitumiseen kuten mitä tahansa kohdennettuun laitteeseen.. (StrandHogg)

Intiassa toimii useita Vivo-älypuhelimia, joilla on identtinen IMEI-numero, ja Meerut-kantasoluyksikkö on nyt valittanut Vivo Indiaa.. (Älypuhelin)

Haluatko perustaa oman verkkokaupan? Tiedämme, että verkkokaupan rakentaminen voi olla kauhistuttava ajatus, varsinkin kun et ole tekninen.. (Verkkokauppa)

EasyJet on tänään avannut lennot 22 lentokentältä ympäri Eurooppaa ensimmäistä kertaa, koska toiminta lopetettiin maaliskuun lopussa pandemian seurauksena.. (Lennot)

Haikailetko reissua laivalla Tallinnaan? Tallinna tarjoaa Suomalaiselle lomailijalle aina mahtavia hetkiä.. (Laivalla Tallinnaan)

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 0 / 5. Number of votes: 0

No votes so far