Kullan hinnat nousevat!

Share with others

Investing.com uutisoi –

Kulta hinnat olivat nousussa perjantaiaamuna, vaikka sijoittajat vähentävät riskiään ennakoimattomilla markkinoilla.

Kultafutuurit nousivat takaisin kohti 1500 dollarin merkkiä, kun viimeisellä istunnollaan otettiin valtavat heilahtelut välillä 1 457,9 – 1 486 dollaria. Keltaisen metallin hinnat nousivat 0,55% 1,489 dollariin kello 23.00 ET (kello 3 GMT).

Koska COVID-19-pandemia uhkaa edelleen taantumalla, viime viikolla tehdyt globaalit pyrkimykset rauhoittaa osakepääomasijoittajia antamalla kullan maineelle turvapaikka. Sijoittajat houkuttelivat vahvistamaan Yhdysvaltain dollaria rahahimoilla kattaakseen tappioita muilla markkinoilla.

Australian Commonwealth Bankin analyytikko Vivek Dhar selitti Bloombergille: “Vaikka elvytystoimenpiteet / koronlaskut – mukaan lukien EKP: n hätälainan osto-ohjelma – ovat yleensä kullan kannalta positiivisia, uskomme, että kaikki tuet ovat lyhytaikaisia “, hän lisäsi,” Yhdysvaltain dollari on selvästi etusijalla kultaa kohtaan, koska globaalit markkinariskit lisääntyvät, ja sen pitäisi paineistaa kullan hinnat lähitulevaisuudessa. “

Kulta ja sen hinnat “eivät pääse taukoon”, sanoi Oanda-markkinoiden analyytikko Ed Moya torstai-ilmoituksessa.

kulta
“Kulta”

Mutta hän kuulosti positiivisemmalta lisätessään: ”Viimeiset 24 tuntia tuottivat FED: ltä, EKP: ltä ja BOE: ltä ylimääräisiä elvytystoimenpiteitä. Niiden pitäisi selvästi tarjota kullelle ponnahduslauta, joka ampuu hintoja korkeammalle, kun käteiseuraaminen helpottuu ja dollari menettää kruununsa. Jos 1450 dollarin unssitaso rikkoo kultaa, voimme nähdä viimeisen äärimmäisen myynnin ennen kuin pitkäaikaiset sonnit hyppäävät takaisin sisään. ”

Lähde: Investing.com

Muista myös lukea seuraavat artikkelit!

Fyysinen kulta opas ja siihen sijoittaminen, fyysinen kulta ja sen valinta(Kulta opas)

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 4 / 5. Number of votes: 1

No votes so far