OneCoin, paljon draamaa: OneCoin Ponzi -ohjelma elää televisio-ohjelmassa

Share with others

Cointelegraph uutisoi. Cryptocurrency-innoittaman Ponzi-järjestelmän OneCoin-perustajalle on asetettu syytöksiä petoksista ja rahanpesusta hänen poissa ollessaan – mutta siitä tulee nyt elokuvatähti.

Kuten Hollywoodin uutiset Deadline ilmoitti 4. helmikuuta, yhdysvaltalainen tuotantoyhtiö on voittanut oikeudet podcastaa Ruja Ignatovaa joka aluperin lähetti British Broadcasting Corporation (BBC) Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

“OneCoin-draama aikoo saada sanan ulos”

Katsaamalla Ignatovan nousua, laskua ja katoamista, puuttuva Cryptokunigatar näki 3,5 miljoonaa latausta neljän kuukauden aikana, kun se julkaistiin vuonna 2019.

Nyt New Regency Televisio muuttaa podcastin täysversioiseksi televisiodraamaksi.

“Toivon, että se saa jatkossa sanansa ulos OneCoinista ympäri maailmaa”, tuottaja ja kirjoittaja, Georgia Catt, twiittasi uutisten yhteydessä.

Kuten Cointelegraph kertoi, Ignatova on tällä hetkellä piilossa, koska syyttäjät syyttävät häntä ja hänen veljeään Konstantin Ignatovia monista petoksista ja rahanpesuista. Konstantin on jo tunnustanut syyllisyytensä syytteeseen ja hänelle on tulossa jopa 90 vuoden vankila tuomio.

OneCoin petti sijoittajia yhteensä noin 5 miljardilla dollarilla. Cointelegraph herätti epäilyjä toiminnastaan jo vuonna 2015.

Ponzi-järjestelmän epäilyt viihtyvät salauksessa

Tänä vuonna OneCoin-menestykset ovat edelleen merkityksellisiä kryptovaluutan osallistujille, koska skeptisyys kiinnittyy muihin toimintoihin, jotka ovat nostaneet punaisia lippuja monille.

Erityisesti Hex (HEX), altcoin, joka lupaa sijoittajille valtavia tuottoja, mutta on menettänyt lähes kaiken arvonsa useiden kuukausien kuluessa, pysyy huomion keskipisteessä.

Tammikuussa Cointelegraph totesi, että yksi HEX-token oli arvoltaan vähemmän kuin yksittäinen Bitcoin-satoshi, joka säilyttää arvonsa tänä päivänä. Hexin itseluonut kehittäjä Richard Heart kiistää syytökset siitä, että projekti on millään tavalla epärehellinen.

Toisin kuin Hex, OneCoin ei ollut koskaan salausvaluutta, koska sen johtajat säilyttivät täyden valvonnan pörssissä ja eivät pystyneet osoittamaan tarvittavien indikaattoreiden, kuten markkinakaton, olemassaoloa.

Lähde: Cointelegraph

Kannattaa katsoa seuraavat artikkelit !

Oletko Kiinnostunut sijoittamaan Bitcoiniin tai muihin Kryptovaluuttoihin? Kryptovaluutan louhinta voi olla sinulle oikea ratkaisu,nimittäin mikä muu kuulostaisi paremmalta.(Kryptovaluutan Louhinta)

Oletko aloittamassa sijoittamisen?Oletko miettinyt onko sinusta siihen? Parhaat sijoittajat maailmassa omavat erityisiä varmoja ja pitkä jänteisiä luonteen piirteitä ja taitoja..(Parhaat Sijoittajat)

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 2 / 5. Number of votes: 1

No votes so far