Parhaat sijoittajat

Share with others

Oletko aloittamassa sijoittamisen?Oletko miettinyt onko sinusta siihen? Parhaat sijoittajat maailmassa omavat erityisiä varmoja ja pitkä jänteisiä luonteen piirteitä ja taitoja,ja vaikka nämä sijoituksen huiput ovat parhaita siinä mitä tekevät,ovat hekin joutuneet oppimaan kaiken taidon ja tiedon minkä ovat saaneet sijoitus maailmassa. Ensimmäinen tärkeimmistä ominaisuuksista on kärsivällisyys,joillakin on luonnostaan hyvä kärsivällisyys ja jotkut joutuvat oppimaan elämän mukana tuoduista tilanteista. Jos pysytyt kiperissä päätös tilanteissa vain ollan paikalla ja olla tekemättä yhtikäs mitään todistaa se sen että sinulta löytyy kärsivällisyyttä.

Maailman parhaat sijoittajat omaavat erityisesti erittäin hyvän itseluottamuksen ja rohkeuden tehdä päätöksiä ja luottaa omaan ajatteluun ja keskittää sijoitukset yksittäiseen kohteeseen oikean tilaisuuden tullen.

Onko sinulla hyvä riskienhallinta ja kurinalaisuus kyky? Silloin voi olla että pärjäät sijoittajana,koska kaikkia parhaat sijoittajat jotka ovat olleet pitkään sijoittajana elämässä ja selvinneet vaikeissa paikoissa ja tilanteissa ja tienanneet vuosikymmenet ylisuuria tuottoja ovat painottaneet keskittymisen riskienhallintaan ja määrätietoinen ja varma oman sijoitus sääntöjen noudattaminen ja kyky hallita omat tunteet sekä hallita oma riskienhallinta,auttavat keskittymään omiin osaamisalueisiin ja tarkkailla muita sijoittajia ja täten välttää samoja virheitä kun muut.

Parhaimmat sijoittajat pystyvät esittämään tiettyjä luonteen omaisia piirteitä kuten nöyryys ja kyky tai halu oppia omista virheistä. Liiallinen itseluottamus on tunnetusti romahduttanut parhaimpiakin ihmisiä maailman historiassa, joten sijoittajakaan ei voi välttyä tältä.Siksi menestyneimmät sijoittaja maailmassa osaavatkin ja pyrkivät jatkuvasti kyseenalaistamaan omia uskomuksia ja näkemyksiä sijoittamisessa.

Itsenäinen ajattelu on tärkeää ja mielellään tavanomaisesta poikkeava ajattelu mahdollistaa sijoitusten toteuttamisen mihin muut eivät pysty.konsensusnäkemyksellä on vaikea voimakasta näkemystä tuottavasti,sillä konsensus on lähes aina hinnoiteltu jo markkinoille.

Syklien hallinta on tärkeä osa sijoittamisessa tämä mahdollistaa sijoittajan ymmärtää että parhaat sijoitusmahdollisuudet syntyvät kriiseissä ja näihin he varautuvat hyvin. Osa kerää varallisuutta pahan päivän varralle omista osinko tuotoista tai myynneista kut jotkut taas pyrkivät ansaitsemaan laskumarkkinassa.

Alkuvaiheen etu. Suurinosa taitavista sijoittajista sai oman uransa alkuvaiheessa suurempia tuottoja kuin myöhemmässä vaiheesa sijoitussalkun koon kasvettua suuremmaksi. Pien sijoittajilla on etuna liki rajattomat sijoitusmahdollisuudet myös pieniin ja epälikvideihin kohteisiin.

Kasvoiko motivaatio lisää? Haluatko koota miljardin osakesalkun? Monet ovat aloittaneet pienestä omaisuudesta sijoitukset ja niin pystyt sinäkin. Tule lukemaan myöhemmin lisää maailman parhaat sijoittajat artikkeleita : )

Tulen listaamaan ja kertomaan tarkemmin maailman menestyneimmistä sijoittajista.

Warren Buffet : Maailman rikkain sijoittaja,hänestä tuli miljonääri jo 60 luvun alussa. 60 luvulla Buffet osti omistuksen Berkshire Hathaway yhtiöstä,joka oli tiedettävästi siihen aikaan heikossa tilanteessa oleva tekstiilitehdas. Vaikka vuosikymmeniä on kulunut on hänellä silti kyseisen yhtiön omistus,ja tämä on vieläpä kaiken omistuksen ydin,joka vieläpä toimii holdingyhtiönä omistaen muita kymmeniä yrityksiä. Mielen painuvin asia Warren Buffetin Tarinassa on se että hän on hankkinut 94% omaisuudestaan vasta 60 ikävuoden jälkeen ja 99% täytettyään 50 vuotta. Buffet ei ole koskaan perinyt omaisuuttaan suvulta ,hän ei myöskään tule rikkaasta perheestä. Warren on hankkinut kaiken varallisuuden itse elämän aikana. Hän on aina luottanu korkoa korolle ilmiöön jossa sijoitukset kasvavat valtavasti kun antaa ajan kulua korkojen kasvaa.

Buffet oli saanut uralleen erittäin hyvät lähtökohdat,hänen isänsä oli aikoinaan pörssimeklari ja äitinsä erittäin lahjakas matematiikassa.Waren oli myös myös nuorena lahjakas matemaattisesti ja oli erinomainen muistamaan asioita.

Hän kiilasi Bill Gatesin ohi vuonna 2008 maailman rikkaimman miehen tittelissä ja samaten hänestä tuli myöskin maailman rikkain mies. Warren Buffet tulee varmasti olemaan yksi modernin ajan suurista vaikuttajista.

Parhaat Sijoittajat-Kvanttirahasto

Vuoteen 1947 mennessä Soros ilmoittautui Lontoon kauppakorkeakouluun. Hänen mentori, Karl Popper, oli filosofi, joka loi termin “avoin yhteiskunta”, mikä oli vastakohta diktatuurille, jonka Soros oli elänyt ja kiusannut. Hänen filantropisia ja filosofisia näkemyksiään muunnettiin tänä aikana.7 Neljä vuotta valmistumisensa jälkeen Sorosilla oli taloudellinen asema Lontoon pankissa.

Kasvu ja laajentuminen

Vuonna 1988 Soros rekrytoi Stan Druckenmillerin valvomaan Quantum-rahastoa. Vuonna 1989 Druckenmillerin tuotto oli 31,5%, josta seurasi voitot 29,6%, 53,4%, 68,8% ja 63,2% seuraavan neljän vuoden aikana. Juuri Druckenmiller teki surulliset Ison-Britannian puntaa vastaan kesällä 1992, mikä takasi miljardin dollarin voiton. Tätä seurasi marraskuussa 1992 lyhyt hinta Ruotsin kruunuun nähden, mikä merkitsi uuden miljardin dollarin voiton. Soroksen arvioitiin kasvattavan henkilökohtaisen omaisuutensa 650 miljoonalla dollarilla sinä vuonna. Vuoteen 1993 mennessä hallinnoitavien varojen määrä oli noussut 8,3 miljardiin dollariin.

Vuonna 2011 Soros-rahastonhoito siirtyi perhetoimistoon, sulkemalla ovensa ulkopuolisille sijoittajille ja palauttaen noin miljardin dollarin asiakasrahat.13 Alkuvaiheestaan sulkemiseen rahasto ansaitsi sijoittajille 43,9 miljardia dollaria, jonka kääntää vain Rayn ansaitsema 58,5 miljardia dollaria. Dalion Bridgewater-rahasto.

Parhaat sijoittajat
“Parhaat sijoittajat”

George Soros: Seuraavaksi Soros,ja kuinka hänesttä tuli suur sijoittaja ja myös yksi maailman rikkaimmista ihmisistä.

George Soros valmistui vuonna 1952 George Soros valmistui London School Of Ecenomicsista ja muutti kuusi vuotta myöhemmin Yhdysvaltoihin 1956. Hän oli taloudellisten opintojen sivussa työskennellyt lontoolaisen meklariharjoittelijana.Sijoittamisen Soros aloitti sijoitukset yhdysvalloissa pienellä pääomalla parinkymmentuhannen dollarin pääomalla,rahoitus instrumenttien kehittyessä hänestä oli kehittynyt erinomainen ja taitava pörssi peluri. Pörsissä pelaamisen hän aloitti valuutta kaupoilla joka mahdollisti hänen aloittaa pienellä pääomalla. Toistuvilla ostoilla ja myynneillä hän sai kerrytettyä pääomaa suuresti. Soros oli myös rikastunut keinotellessaan suomen markalla sen jälkeen kun markka oli päästetty kellumaan vapaaksi. Jotkut ovat arvioineet Soroksella olleen näppinsä asiassa myös valuutta pelissä Latinalaisessa Amerikassa,Aasiassa ja Venäjällä.Lisäksi Euroopassa ja Yhdysvalloisssa.

Maailman parhaat sijoittajat listauksessa seuraavaksi Ray Dalio, vuonna 1949 syntynyt sijoittaja ja hän on maailman suurimman hedge-rahaston Bridgewater Associatesin perustaja ja johtaja.Bloombergin listauksessa Dalio on listalla 79 rikkain ihminen maailmassa 2019. Dalion omaisuus vuonna 2019 Maaliskuussa oli 18,4 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Dalion ei syntynyt suur-rikkaaseen perheeseen vaan oli syntynyt keskiluokkaiseen perheeseen. Dalion oli aloittanut sijoitukset jo varhain 12 vuotiaaana ja teki silloin ensimmäisen sijoituksensa. 4. huhtikuuta 2019 Dalio julkaisi omia ajatuksiansa ja kertoi yhdysvaltain kapitalismista.Dalio sanoi uskovansa että Yhdysvalloissa harjoitettava kapitalismi ei toimi valtaosalle Yhdysvaltain väestöä,vaan nykyistä kapitalismia tulisi uudistaa.

Dalion on myös sanonut että Yhdysvalloilla on kansallinen hätätila koskien kansalaisten tuloeroja,hän sanoi että tulojen epätasainen jakautuminen kansalaisten kesken on historiassa aiheuttanut konfliktin kun koittaa taloudellinen lasku tilanne.

6 sääntöä 6 maailman suosituimmalta sijoittajalta

Sijoittajat eivät ole yksimielisiä monesta, mutta he ovat yhtä mieltä siitä, että ansaitseminen markkinoilla edellyttää vankkaa strategiaa, joka on rakennettu sääntöjen ympärille. Ajattele hetki alkuaikoina sijoittajana.

Jos olet kuin moni muukin, hyppäät hyvin vähällä tiedolla markkinoille. Kun ostit, et edes tiennyt, mikä oli korko, ja myyt joko liian aikaisin, jos näit voiton, tai liian myöhään, jos varastosi laski.

Jos sinulla ei ole omaa huolellisesti muotoiltua sijoitussääntöjä, nyt on aika tehdä se, ja paras tapa aloittaa on kysyä ihmisiltä, jotka ovat menestyneet sijoitusurallaan. Löysimme paitsi ihmisiä, jotka voivat vaatia menestystä, mutta löysimme myös kuusi historian menestyneintä sijoittajaa.

Dennis Gartman

Dennis Gartman aloitti Gartman-kirjeen julkaisemisen vuonna 1987. Se on päivittäinen kommentti maailman pääomamarkkinoista, joka toimitetaan hedge-rahastoille, välitysyrityksille, sijoitusrahastoille sekä vilja- ja kauppayrityksille ympäri maailmaa joka aamu. Gartman on myös taitava kauppias ja säännöllinen vieras rahoitusverkoissa.

Hänen yllä oleva sääntö käsittelee joukon virheitä, joita nuoret sijoittajat tekevät. Ensinnäkin, älä myy ensimmäisellä voiton merkillä; anna voittavien kauppojen käydä. Toiseksi, älä anna häviävän kaupan päästä eroon. Sijoittajat, jotka ansaitsevat rahaa markkinoilla, ovat onnistunut menettää vähän rahaa kaupan teko hetkellä, mutta he eivät myöskään häviä paljon rahaa.

“Ole kärsivällinen voittaessasi kauppoja; ole erittäin kärsimätön menettäessäsi kauppoja. Muista, että on täysin mahdollista tehdä suuria summia kaupankäynnille / sijoittamiselle, jos olemme” oikeassa “vain 30% ajasta, kunhan tappiot ovat pienet ja voitot ovat suuri.” – Dennis Gartman

Kuten Gartman huomauttaa, sinun ei tarvitse olla oikeassa suurimman osan ajasta. Vielä tärkeämpää on antaa voittava kauppa käydä ja päästä nopeasti häviävästä kaupasta. Jos noudatat tätä sääntöä, voittamissa kaupoissa ansaitsemasi rahat ylittävät kaukana häviävät kaupat.

Parhaat Sijoittajat – Prince Alwaleed Bin Talal

Et ehkä ole koskaan kuullut prinssi Alwaleed Bin Talalista, mutta hän on tunnettu sijoitusmaailmassa. Sijoittaja Saudi-Arabiasta hän perusti Kingdom Holding Company -yhtiön. Jos jollain oli syytä paniikkiin, se on hän. Ennen suurta taantumaa hän omisti 14,9%: n osuuden Citigroupista hinnalla, joka oli paljon korkeampi kuin sen laman jälkeinen hinta. Lisäksi Intian kiinteistösijoitukset menettivät huomattavan arvon vuoden 2009 taantuman jälkeen.

“Saamme loukkaantumisia, mutta olen pitkäaikainen sijoittaja.” – Valmistele Alwaleed Bin Talal

Kun muut myivät, prinssi Alwaleed Bin Talal teki sen, mitä monet parhaista sijoittajista tekevät rikkauksiensa keräämiseksi: Pitää sijoituksiaan pitkään ottaen suuret markkinatapahtumat kuvan ulkopuolelle ja keräämällä osinkoa odottaessaan. Kannattaa käydä kauppaa osakkeilla lyhyellä tai keskipitkällä aikavälillä.

Katso yksi YouTuben katsotuin video englanniksi! Jos Video ei avaudu kokeile seuraavaa linkkiä = https://www.youtube.com/watch?v=B5-IpSYbeiQ

Lähde: investopedia.com

Muista lukea myös seuraavat artikkelit !

Oletko miettimässä sijoittamista osakkeisiin tai rahastoihin ? Tavoitteenasi on ehkä myöskin taloudellinen riippumattomuus?Sijoittaminen nuorten keskuudessa on ollut viime aikoina nousussa,ja syy tähän on halu lopettaa työt aikaisin elämässä ja keskittyä muihin asioihin. (Parhaat Osakesalkut)

Virtuaalivaluutan haitat ovat siinä että kryptovaluut ovat rikollisten kohteena useasti,virtuaalinenvaluutta tuo rikollisille turvasataman normaaliin valuuttaan verrattuna. (Kryptovaluutta)

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 5 / 5. Number of votes: 1

No votes so far