Sijoita Kultaan

Share with others

Haluatko alkaa sijoittamaan kultaan ja turvata omaisuutesi? Sijoita kultaan koska se kannattaa,kultaan sijoittaminen on tuottoisaa etenkin epävarmoina aikoina,ja kulta on muutenkin historiassa ollut aina tuottoisin. Sijoittajalle tavallinen osakesijoitus voi olla iso riski koska kuplan puhjetessa osakesijoitus voidaan hävitä. Vaikuttavia asioita voivat olla maailmanpolitiikan painopisteitten nopea muuttuminen ja ihmisten mielipiteet. Vaihtuvat suhdanteet taas ovat riski pankkitalletuksille. Kulta on kaikista sijoitusmuodoista varmin vaihtoehto,siis sijoita kultaan jo tänään.

Onko kulta valtaa?

Hyvä asia olisi valtioiden kannalta jos he pitäisivät kullan omissa holveissaan,hajauttaminen muille kansalaisille kuten useat valtiot tekee.Tämä parantaisi valtioiden taloudellisen vallan kontrollointia. Kullan hinta suhteessa dollariin ja euroon nousee koko ajan väistämättä pitkällä aikavälillä katsoen. Tämä on merkittävin syy miksi valtiot kerää kultaa talteen ja miksi et myöskin sinä sijoita kultaan ja kasvata omaa talouttasi ja omaa taloudellista konrollia. Paras kullan sijoitus muoto on fyysinen kulta,näin et riskeeraa oma omaisuuttasi digitaalisessa muodossa jossa on aina tietoturvauhat riskinä. Fyysinen kulta on aina vaihdettavissa johonkin toiseen.

Mistä aloitteleva sijoittaja voi aloitta ostamaan kultaa?

Voit tutkia verkosta erilaisia kultaa myyviä yrityksiä jotka joko myyvät itse fyysistä kultaa tai vaihtavat. Voit aloittaa kultaan sijoittamisen erittäin pienellä rahalla,ostaen pieniä kulta harkkoja jotka ovat painoltaa yhdestä grammasta aina sinne tuhanteen grammaan. Esimerkiksi hyvä kuukausittainen kulta sijoittaminen olisi pienemmälle alkavalle kuukausi sijoittajalle ja säästäjälle,kahden ja puolen gramman kulta harkko joka kustantaa noin 126 EUROA.

sijoita kultaan
“Kulta Harkko” Sijoita Kultaan

Onko hopea kullan rinnalla varteen otettava sijoitus?

Kuten kaikessa sijoittamisessa,sijoittaja haluaa sijoituksen halvalla jotta voi myydä sen myöhemmin korkeammalla hinnalla. Kaikki varmasti haluasi saada kullan samat edut paljon halvemmalla,eikö kuulosta hyvältä?

Vaikka hopealla on arvolisävero on hopea silti huomattavasti kultaa edullisempi, hopea ei ole luokiteltu Suomessa sijoitus tuotteeksi. Hopean kysyntä kasvaa maailmanlaajuisesti.Monet valtiolliset rahapajat ovat nähneet ennätykselliset myynnit.Kaikkein helpoimmin tämän näkee Kiinassa ja Intiassa näillä mailla on historiallisesti ja kulttuurillisesti kiintymykset jalometalleihin ja kun näin maiden väestö kasvaa kasvaa myöskin kysyntä. Kullan hinta verrattuna hopean hintaan kulta jää kakkoseksi.

Sijoita Kultaan – Voiko kullalla tienata muutenkin kuin vain siihen sijoittamalla?

Kulta on oiva tuote muutenkin kuin vain sijoittamisen kannalla,maailmalla yleistyneet kumppanuusohjelmat (Affiliate markkinointi) Näillä ohjelmilla siis markkinoit kultaa omalla nettisivulla ja muualla sosiaalisen median sivuilla. Aina kun vierailija sivustosi kautta klikkaa affiliate linkkiä ja toteuttaa sitä kautta oston,saat siitä komission. Yksi tunnetuimmista affiliate ohjelmaa tarjoava yritys on Karatbars. Karatbarsiin voit avata oman tillin ja joko sijoittaa itse kultaan omaan holviin tai vain keskittyä affiliate ohjelmaan. Omaan sijoittamiseet liittyen,kun sijoitat omaa rahaa kultaan voit saada niin sanotun kulta pankki kortin.Korttiin on siis sisälletty sijoittamasi kulta ja aina korttia käyttäessä “varat” vähennetään omistamasi kullan määrästä.Eikö kuulosta hienolta? Kyseinen ohjelma on ainakin tutustumisen arvoinen.

Sijoita Kultaan – Kun inflaatio näkyy, kultaan sijoitus lisäänty

Raakaöljyn hintojen nousu on läheisesti vastannut kullan hintojen nousua vuodesta 2003, mutta monet ihmiset, jotka ajattelevat kultainvestointeja, haluavat myös harkita elintarvikkeiden maailmanmarkkinahintojen nousua, perusmetallien, kuten kuparin, nousua ja nykyistä -lähetyskustannusten korkeimpia hintoja.

Aasian kuluttajien parempien asuntojen ja kestotavaroiden kysynnän kasvu on varmasti yksi tekijä. Mutta monet kultainvestointianalyytikot huomauttavat myös luottojen ja velkojen valtavasta kasvusta lännessä.

Rahan tarjonta Yhdysvalloissa on kaksinkertaistunut viimeisen seitsemän vuoden aikana. Euroopassa rahan tarjonnan kasvu saavutti lähes 30 vuoden ennätyksen vuoden 2007 lopulla, mikä kasvatti kultainvestointien vetovoimaa, koska jokaisen liikkeessä olevan euron arvo uhkaa vähentyä uusien seteleiden ja sähköisten tilien saldojen painoarvon alla.

Kulta harkot, hyvä toimitus ja ammattitaitoinen kulta markkina

Ammattikultaväärennösmarkkinoiden osallistujat nauttivat maailman kilpailukykyisimmistä kullan hinnoista, jotka näet julkaistuina lehdissä ja Internetissä: – kullanmyyjät, jalostajat, valtion virastot, jalometalliharkot ja satunnaisesti suuret sijoitus järjestöt.

Nämä ammattimarkkinat tarjoavat vain niin kutsuttuja hyviä toimitusharkkoja. Jos et käy kauppaa näillä harkoilla, sinut syrjäytetään sekä heidän markkinoistaan että heidän erittäin kilpailukykyisistä hinnoistaan, mikä tarkoittaa, että maksat enemmän ostaessasi ja saat vähemmän kun myyt.

Hieno kulta on 100% puhdasta kultaa

Hyvän toimitusharkon valaisee pieni joukko jalometallijalostajia, jotka on akkreditoinut ammattiharkkojen kaupan yhteisö. Ne on määritetty tarkasti ja on taattu aina 99,5% puhdasta kultaa tai parempaa. Markkinat käyvät kauppaa puhtaalla kultapitoisuudellaan (bruttopaino x puhtaus), joka tunnetaan hienona kultana, joten kukaan ammattimiesmarkkinoilla käyvä kauppa ei koskaan maksa epäpuhtauksista.

Sijoita Kultaan – Onko sijoittaminen kultaan vaivan arvoista vuonna 2020?

“Forbes julkaisi seuraavaa”

Kulta oli yksi parhaiten suoriutuneista sijoituksista vuonna 2019. Jalometallin alkuvuoden hinta oli 1 286 dollaria unssilta ja päättyi hintaan 1 525 dollaria – noin 18,5 prosentin voitto 12 kuukauden jaksolla. Vaikka kullan aallot jäähtyivät vuoden 2019 viimeisellä neljänneksellä, kultaan-sijoittaville on paljon syytä optimismille vuonna 2020. Nykyään keltainen metalli on blue-chip-sijoitus nousevien globaalien jännitteiden keskellä, kansallismielisten puolueiden etusijalla kaikkialla maailmassa ja laajalle levinnyt markkinoiden epävarmuus kaikkien aikojen pisin markkinoiden laajentumisen jälkeen. Lyhytaikaisen velkasyklin siirtyessä kohti taantumakautta voidaan odottaa kullan menestyvän hyvin vuosina 2020 ja 2021.

Hedge epävakautta vastaan

Kun kansainvälinen finanssijärjestelmä uhkaa geopoliittinen epävakaus, kulta tarjoaa erinomaisen ankkurin vauraudellesi. Talouskriisin aikana kulta ja muut jalometallit säilyttävät arvonsa poikkeuksellisen hyvin ja arvostavat usein arvoaan. Toisin sanoen epävakaa geopoliittinen aika tarjoaa tuottavia mahdollisuuksia kultasijoittajille.

Ehkä kiehtovin geopoliittinen kehitys kultasijoittajille on Kiina-Yhdysvallat. kauppasota. Kiinan ja Yhdysvaltojen välinen meneillään oleva kauppasota on nostanut Amerikan teollisuudenalan kymmenen vuoden tasolle. Vaikka suhteet sulautuvat 12. joulukuuta ilmoitetun ensimmäisen vaiheen kauppasopimuksen täytäntöönpanoon, Yhdysvaltain valmistusteollisuus kärsii silti heikosta yritysinvestoinnista ja epävarmasta toimintaympäristöstä.

Jalometalliharkot tai ETF?

Se, pitäisikö sijoittajan ostaa osia kultavakuudellisessa pörssissä (ETF) tai fyysisessä kultaharkkassa tai metallirahoissa, on pitkälti verostrategian ja henkilökohtaisen mieltymyksen kysymys. Valitsemastasi vaihtoehdosta riippumatta molempien omaisuuslajien myyntivoitot verotetaan keräilytuottoina (28%), jos niitä pidetään pidempään kuin vuosi. Jos niitä pidetään alle vuoden, niitä verotetaan tavanomaisina tuloina, joista sijoittajille koituu yleensä paljon suurempi velkataakka.

Vaikka ETF: t hyötyvät erinomaisesta likviditeetistä ja mukavuudesta, metalliharkkojen avulla sijoittajilla voi olla suora omistusoikeus hyödykkeeseen. Vaikka kultatuella varustettujen ETF-osakkeiden osakkeet nousivat voimakkaasti vuonna 2019, mukaan lukien suuret sijoitusrahastot, kuten SPDR-kultaosakkeet (GLD), ennustamme fyysisen jalometalliharkkojen myynnin piristyvän dramaattisesti vuonna 2020 johtuen bullion-pankkien vastapuoliriskistä.

Lähde: Bullionvault.com, Forbes

Katso yksi YouTuben katsotuin video englanniksi! Jos Video ei avaudu kokeile seuraavaa linkkiä = https://www.youtube.com/watch?v=BnTHFGS58iE

Muista myös katsoa seuraavat artikkelit !

Melkein kaikki meistä ovat kuulleet mikä kryptovaluutta on. Kryptovaluutta perustuu kryptografiaan joka on digitaalinen virtuaalivaluutta. Tunnetuimmat virtuaalivaluutat ovat Bitcoin,Litecoin,Ethereum..(Kryptovalutta)

Oletko aloittamassa sijoittamisen?Oletko miettinyt onko sinusta siihen? Parhaat sijoittajat maailmassa omavat erityisiä varmoja ja pitkä jänteisiä luonteen piirteitä ja taitoja..(Parhaat Sijoittajat)

Oletko Kiinnostunut sijoittamaan Bitcoiniin tai muihin Kryptovaluuttoihin? Kryptovaluutan louhinta voi olla sinulle oikea ratkaisu,nimittäin mikä muu kuulostaisi paremmalta kuin tienata omalla tietokoneella Bitcoineja itse. Louhimiseen alkuun pääseminen tosin vaatii pienen sijoituksen teknisiin laitteisiin.(Kryptovaluutan Louhinta)

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 2 / 5. Number of votes: 1

No votes so far