Sijoittaminen hopeaan – Onko se kannattavaa?

Sijoittaminen
Share with others

Kuten kaikilla markkinoilla, hopeaharkkoihin sijoittamisella on sekä etuja että haittoja, ja se, mikä houkuttelee yhtä sijoittajaa, ei välttämättä ole hyvä valinta toiselle.

Hopea on juuri tullut menestyneimmälle vuodelle kuin aikaisemmin on nähty, ja hintojen noustessa, monet jalometallimarkkinoista kiinnostuneet sijoittajat ihmettelevät, onko nyt oikea aika ostaa Hopea harkkoja.

Vaikka valkoinen metalli voi olla haihtuvaa, jalometalleja, kuten hopeaa ja kultaa, pidetään myös turvaverkkona – turvapaikkavaroina ne voivat suojata sijoittajia epävarmuuden aikana. Jos jännitteet ovat korkeat, ne voivat olla hyvä valinta niille, jotka haluavat säilyttää vaurautensa näinä vaikeina aikoina.

Sijoittaminen hopeaan ja sen hyödyt

  • Hopea voi tarjota suojaa – Kuten mainittiin, sijoittajat parvivat usein jalometalleihin levottomuuksien aikoina.Kun poliittinen ja taloudellinen epävarmuus on levinnyt,laillinen maksuväline yleensä saa takapakkia sellaisille varoille kuin kulta ja hopea. Vaikka sekä kulta että hopeaharkko ovat houkuttelevia sijoittajille,valkoisella metallilla on taipumus jäädä huomiotta kultaan sijoittavien henkilöiden hyväksi,vaikka se pelaa samaa roolia.
  • Se on konkreettinen maksuväline – Kun käteinen taas louhii osakkeita, joukkovelkakirjat ja muut rahoitustotteet ovat hyväksyttyjä vaurauden muotoja. Ne ovat käytännössä edelleen digitaalisia velkakirjoja. Tästä syystä ne ovat kaikki alttiita arvonalentumisille, kuten rahan tulostaminen. Hopea harkot ovat toisaalta aineellinen hyödyke, joka on rajallinen. Tämä tarkoittaa, että vaikka se on alttiina markkinoiden heilahteluille, kuten muut hyödykkeet, fyysinen hopea ei todennäköisesti kaadu kokonaan, koska sillä on luontainen ja todellinen arvo. Eri markkinaosapuolet voivat ostaa metallirahoja kolikoiden tai korujen kautta,tai silloin kun he ostavat hopeaharkkoja.
  • Historia on hopean puolella – Hopeaa ja kultaa on käytetty laillisena maksuvälineenä satoja ja tuhansia vuosia,ja tämä suunta antaa metallille vakauden tunteen. Monet kokevat lohtua tietäen,tämän metallin arvo on saanut tunnustusta kautta historia, joten on odotettavissa, että se kestää samalla kun fiat-valuutat saattavat pudota tielle. Kun ihmiset sijoittavat fyysiseen hopeaan,oli se sitten hopeaharkkojen kautta, hieno hopea, kolikot tai muut välineet, on olemassa varmuus siitä, että sen arvo säilyy ja jatkuu edelleen.

  • HopeaHopea tarjoaa yksityisyyttä – Arvostat yksityisyyttäsi tai et hopea antaa saman edun kuin käteinen, sillä käteinen tarjoaa menijen ja käytön suhteen yksityisyyttä. Kaikki eivät halua kaikkien liiketoimien olevan osa julkista rekisteriä, ja yksityisyys on välttämätön osa demokratiaa. Glenn Greenwaldin TED Talkin mukaan. Se on valkoisen metallin toinen etu.
sijoittaminen hopeean
Sijoittaminen Hopeaan – Sormus

Se on halvempaa kuin kulta

  • Valkoinen metalli on kullan ja hopeaharkkojen välissä paitsi halvempi ja siksi helpompi ostaa,mutta sen voi myös monipuolisesti käyttää. Tämä tarkoittaa sitä, että jos olet kiinnostunut ostamaan hopearahoja valuuttaksi, niitä on helpompi murtaa kuin kultaa, koska niiden arvo on alhaisempi. Aivan kuten 100 dollarin seteli voi olla haaste murtaa kaupassa, jakaminen unssin kultaa voi olla haaste. Seurauksena on, että hopeaharkot ovat käytännöllisempiä ja monipuolisempia kuin fyysinen kulta.

Hopeaan sijoittaminen ja sen miinuspuolet

  • Likviditeetin puute – On mahdollista, että jos sinulla on fyysistä hopeaa, se ei välttämättä ole heti liktiviteettinen.Jotta voisit tehdä yleisiä ostoksia, kuten päivittäistavaroita, et voi käyttää hopeaharkkoja joten sinun on ensin muutettava se valuuttaksi ja jos myyt sen nopeasti se voi koitua ongelmaksi. Jalometalliliikkeet ja jalokivikauppiaat ovat vaihtoehto, mutta ne eivät välttämättä ole parhaiten maksavia.

Heikko sijoitetun pääoman tuotto

  • Vaikka hopeaharkko voi olla hyvä turvasatama, se ei välttämättä toimi yhtä hyvin kuin muut sijoitukset – esimerkiksi kiinteistöt tai jopa muut metallit. Hopeaan sijoittaminen voi kuitenkin olla kaiken kaikkiaan varteen otettava vaihtoehto.

Sijoittaminen hopeaan – Fyysinen hopea on kova omaisuus

Kuinka monta omistamaasi sijoitusta voit pitää kädessäsi? Paperivoittojen, digitaalisen kaupankäynnin ja valuutan luomisen maailmassa fyysinen hopea on yksi harvoista hyödykkeistä, joita voit kantaa taskussa missä tahansa, jopa toisessa maassa. Ja se voi olla niin yksityinen ja luottamuksellinen kuin haluat.

Fyysinen hopea on myös konkreettinen turva kaikenlaiselta hakkeroinnilta ja tietoverkkorikollisuudelta. Esimerkiksi hopeista Eagle-kolikkoa ei voi “poistaa”, mutta se voi varmasti tapahtua digitaaliselle omaisuudelle:

Sijoittaminen hopeaan
“Hopea kotka kolikko”

Teollinen käyttö kasvaa

Usko tai älä, ei ole päivää jolloinka et käyttäisi hopea tuotetta.

Sitä käytetään melkein kaikilla tärkeillä teollisuuden aloilla, elektroniikka- ja lääketieteellisistä sovelluksista akkuihin ja aurinkopaneeleihin. Hopeaa on kaikkialla, näet sitä tai et.

”Kaikista elementeistä hopea on välttämätön metalli.

Se on sähköä johtava, lämpöä johtava ja heijastava.

Nykyaikaista elämää sellaisena kuin me sen tiedämme, ei olisi ilman hopeaa. ” Näiden harvinaisten ominaisuuksien vuoksi hopeaa koskevien teollisuussovellusten määrä on noussut nopeasti. Itse asiassa teollisuus nyt nielaisee yli puolet hopean kysynnästä.

Lähde: investingnews.com

Kannattaa katsoa myös seuraavat artikkelit !

Kuten Hollywoodin uutiset Deadline ilmoitti 4. helmikuuta, yhdysvaltalainen tuotantoyhtiö on voittanut oikeudet podcastaa Ruja Ignatovaa joka aluperin lähetti British Broadcasting Corporation (BBC) Yhdistyneessä kuningaskunnassa..(OneCoin, paljon draamaa)

Haluatko alkaa sijoittamaan kultaan ja turvata omaisuutesi? Sijoita kultaan koska se kannattaa,kultaan sijoittaminen on tuottoisaa etenkin epävarmoina aikoina,ja kulta on muutenkin historiassa ollut aina tuottoisin…(Sijoita Kultaan)


Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 4 / 5. Number of votes: 1

No votes so far

23 thoughts on “Sijoittaminen hopeaan – Onko se kannattavaa?

Comments are closed.