MIKSI SUOMI ON PARAS lätkä-maa maailmassa

Sports Suomi Urheilu
Share with others

Suomi todisti kultamitalillaan äskettäisissä maailman juniori -mestaruuskisoissa, ettei se jää takapenkille kenellekään muulle maailmassa jääkiekon ylivallan suhteen.

(Huomautus lukijalle: Tämä sarake ilmestyi alun perin The Jockey News -sarjan maailmanmestaruuskilpailun esikatselussa. Sitä on muutettu vastaamaan turnauksen lopputulosta.)

Suomi osallistui Junior-maailmanmestaruuskisoihin tänä vuonna samoin kuin joka toinen, yhtenä viidestä maasta, jolla on laillinen mahdollisuus voittaa. Ja kun komeat suomalaiset yllättivät kaikki ja päätyivät palkintopallin huipulle, he eivät itse asiassa yllättäneet ketään.

Suomesta me tiedämme paljon. Sen lasten lukutaito on korkein maailmassa. Se on ainoa maa, joka maksoi kokonaan takaisin toisen maailmansodan velansa, ja se teki sen uskomatonta seitsemän vuoden aikana. Se on maa joka on voittanut eniten maailman mestaruuksia – mukaan lukien vaimojen kuljettamiseen tarkoitetut globaaliturnaukset (joissa voittaja saa vaimonsa paino oluen), matkapuhelimen heitto, hyttysten sieppaaminen, soiden jalkapallo, sauna ja ilma kitara. Se oli ensimmäinen maa maailmassa, joka teki Internet-käytöstä laillisen oikeuden, ja se on maailmanlaajuinen kierrätysjohtaja, mikä selittää, miksi Teemu Selanne jatkoi come backien tekemistä.

Ja voisit helposti väittää, että punta-punta varten, maailmassa ei ole parempaa jääkiekkovaltiota kuin Suomi. Mitä tulee esiintymiseen maailmanlavalla ja läsnäoloon NHL: ssä, kukaan ei tee sitä paremmin kuin suomalaiset.

Kansainvälisen jääkiekkoliiton mukaan Suomi on 39. asutuin maa 53 jäsenen joukossa. Sillä on 75 781 rekisteröityä pelaajaa ja 260 sisätilaa, joiden palveluksessa on noin 5,5 miljoonaa asukasta. Vertaa tätä Saksaan, jossa on 16 kertaa enemmän ihmisiä ja melkein yhtä paljon sisätiloissa sijaitsevia kenttiä 202: ssa. Mutta Saksassa on vain 25 201 rekisteröityä pelaajaa, eikä se ole edes samassa suuntanumerossa kuin Suomi mitalien voittamisessa ja NHL: n tuottamisessa. pelaajille. Toisaalta Ruotsissa on noin neljä miljoonaa enemmän ihmisiä kuin Suomessa ja 100 enemmän sisätiloja, mutta rekisteröityneitä pelaajia on 15 000 vähemmän.

Mutta katsokaa WJC: n esitystä. Suomalaiset ovat vuosien varrella voittaneet neljä kultamitalia – kaksi kolmen viime vuoden aikana – ja yhteensä 13 mitalia. Ruotsi on voittanut vain kaksi kultaa ja vain 15 kaiken kaikkiaan. Ja USA: lla, joka kasvattaa parhaimpia 16- ja 17-vuotiaita pelaajiaan ja jolla on 59-kertainen määrä ihmisiä ja seitsemänkertainen määrä pelaajia ja sisätiloissa sijaitsevia kenttiä – on sama määrä kultaisia ja vain kymmenen. Vuoden 2016 voitollaan Suomi on WJC: n kultamitalien kolmantena, vain Kanadan ja Venäjän / Neuvostoliiton takana ja yhden Yhdysvaltojen edellä.

Paperilla näiden maiden tulisi ohjata suomalaisia. Sen ei pitäisi edes olla lähellä, mutta se on aina. Suomi ei ehkä voita jokaista peliä, mutta riippumatta siitä, kuinka vahva tai heikko heidän pääsy on kansainväliselle turnaukselle, he pelaavat aina yhtä. He ovat kuin Esa Tikkanen tällä tavalla, aina korvassa ja korvilla, ei koskaan, koskaan päästäen irti ja melkein koskaan antamalla vastustajiensa vetää heitä pois. Vastustajat tietävät aina olleensa pelissä. Nämä kaverit käyttävät leijona rinnassaan syystä.

Ja älä unohda, tämä on ylpeiden ihmisten maa, joka taisteli Venäjää kuolemaan talvisodassa 1939. Venäjällä oli kolme kertaa niin paljon sotilaita, 30 kertaa lentokoneita ja 100 kertaa enemmän tankkeja kuin Suomella oli, mutta suomalaiset torjuivat venäläisiä yli kolmen kuukauden ajan.

“En usko, että se voi auttaa kääntämään jääkiekkoon”, sanoi entinen pitkäaikainen NHL-partiolainen David Conte, joka pelasi ammattimaisesti Suomessa kaksi vuotta ja jolla on edelleen vahvat siteet maahan. “He arvostavat kaikkia oikeita asioita – perhettä, ympäristöä, koulutusta, terveyttä – ja he ovat varsin ainutlaatuisia itselleen.”

(Suomi) – Olympialaisissa suomalaiset ovat mestaneet neljä viidestä NHL-pelaajien aloittamisen jälkeen, enemmän kuin mikään muu maa. Kanada on päättänyt peleistä kolmella kultamitalilla, mutta se on mestaruus tai rintakuva. Yhdysvalloissa, Ruotsissa, Tšekissä ja Venäjällä on vain kaksi mitalia. Maailmanmestaruuskilpailuissa ja naisten jääkiekossa se on sama asia. Suomalaisilla on aina ollut mitä viettää isojen poikien ja tyttöjen kanssa.

Lähde: thehockeynews.com

Muista lukea myös seuraavat artikkelit !

Oletko miettimässä sijoittamista osakkeisiin tai rahastoihin ? Tavoitteenasi on ehkä myöskin taloudellinen riippumattomuus?Sijoittaminen nuorten keskuudessa on ollut viime aikoina nousussa,ja syy tähän on halu lopettaa työt aikaisin elämässä ja keskittyä muihin asioihin. (Parhaat Osakesalkut)

Virtuaalivaluutan haitat ovat siinä että kryptovaluut ovat rikollisten kohteena useasti,virtuaalinenvaluutta tuo rikollisille turvasataman normaaliin valuuttaan verrattuna. (Kryptovaluutta)

Japani on sekä edullinen että kallis matkailumaa. Normaalia säästö tavoilla siis pärjää eli katsoo vähän mistä ostaa ruoat ja muut päivittäiset asiat. Ulkona syöminen tosin os Suomea halvempaa…(Lennot Japaniin)

Onko jo se aika vuodesta kun haikailet lomalle johonkin kauas? Katso lennot kanadaan ja lähde tutustumaan maailman kuuluja nähtävyyksiä kansallispuistoista NHL peleihin..(Lennot Kanadaan)

Androidiin kohdistuva tietoturvahaavoittuvuus, jota haitalliset sovellukset voivat hyödyntää naamioitumiseen kuten mitä tahansa kohdennettuun laitteeseen.. (StrandHogg)

Haikailetko reissua laivalla Tallinnaan? Tallinna tarjoaa Suomalaiselle lomailijalle aina mahtavia hetkiä.. (Laivalla Tallinnaan)

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 0 / 5. Number of votes: 0

No votes so far