Valtteri Bottas Kertoo tulevaisuudesta Mercedeksellä ja Sebastian Vettel, F1 2021 linkeistä

Share with others

Bottas pitää spekulointia hauskana ja sanoo, että Merc on kertonut hänelle, että Vettel ei ole juoksussa; Katso koko Sky F1 Vodcast.

Katso video – “Skysports” Haastattelu

Keskustelemalla keskiviikon Sky F1 Vodcast -tapahtumassa, Mercedes-kuljettaja Valtteri Bottas sanoo, ettei hänellä “ole stressiä” tulevaisuudestaan, ja vaatii, että hänellä on vakuutuksia siitä, että tiimi ei harkitse Sebastian Vettelia vuodelle 2021.

Bottas, kuten joukkuetoverinsa Lewis Hamilton, on poissa sopimuksesta Formula 1: n maailmanmestarien kanssa kauden lopussa, mutta vaikka Mercedes on luvannut pitää tähtikuskin Hamiltonin, Bottasin tulevaisuus on epäselvä.

Moniin kuljettajiin on liitetty yksi urheilun halutuimmista istuimista. Mercedes-pomo Toto Wolff mainitsi mahdollisuuksina Vettelin, hopea-nuolet junioreiden George Russellin ja Esteban Oconin.

Mutta keskustellessaan keskiviikkona järjestetyssä Sky F1 Vodcastissa Bottas, joka on tosiasiallisesti ollut yhden vuoden jatkuvissa sopimuksissa liittyessään Mercedesiin vuonna 2017, kertoi pitävänsä spekulointia suurilta osin “hauskana”

“Se on sama kuin joka vuosi minulle”, suomalainen sanoi. “Minusta on aika hauskaa, että edes yhtäkään kilpailua ei ole tehty,on ollut ihmisiä hakemassa istuintani. Se sai minut nauramaan! Joten siitä ei ole painetta tuolta puolelta.on ollut ihmisiä hakemassa istuintani. Se sai minut nauramaan! Joten siitä ei ole painetta tuolta puolelta.

“Minulla on mielessäni selkeä tavoite vuodenajasta ja se on se. Asiat järjestäytyvät sitten tavalla tai toisella, mitä tapahtuu. Minulla ei ole stressiä siitä.”

Uusimmassa Sky F1 Vodcast -tapahtumassa on kaksi yksinoikeudella haastattelua, kun Valtteri Bottas ja Antonio Giovinazzi keskustelevat heidän Mercedes- ja Alfa Romeo -futuureistaan ja puhuvat tuestaan Black Lives Matter -liikkeelle. Video voi löytää Skysportin sivuilta.

Bottas lisäsi, että Ferrarista lähtevän nelinkertaisen maailmanmestari Vettelin yllätys saatavuus kuljettajamarkkinoilla ei koskenut häntä, koska – huolimatta Wolffin viime viikon kommentista – Mercedes oli antanut hänelle vakuutuksen.

“Se ei pääse sinulle”, vankka Bottas totesi. “Olemme olleet hyvin rehellisiä siitä, mikä tilanne on koko ajan sopimusten suhteen, ja sain melko suoran viestin, että ei, he eivät harkitse Sebiä.

“Joten sanoin hienosti, ei silloin hätää.”

Skysports F1 – Bottas tukee Hamiltonia puheissa

Bottas vaati myös, että hän “tukee täysin” Hamiltonia ja hänen kommenttejaan rasismista viime viikkoina.

Hamilton, F1: n kuuden kerran mestari ja ainoa musta kuljettaja, on lähettänyt intohimoisesti tukea Black Lives Matter -liikettä.

“Mielestäni on hyvä puhua, se on erittäin tärkeä asia”, sanoi Bottas, Hamiltonin joukkuetoverinsa kolmelta viimeiseltä kauselta. “Koko joukkueemme, mukaan lukien minä, tuemme monimuotoisuutta.

“Uskon, että hänellä on oikea ajattelutapa, koska hänellä on selvästi paljon seuraajia ja paljon valtaa siinä mielessä, joten on hyvä, että hän puhuu. Koko joukkueemme tukee sitä täysin.”

Bottas on varovainen Red Bullin uhan suhteen Itävallassa

Viivästetyn F1 2020 -kauden on tarkoitus alkaa 5. heinäkuuta ensimmäisellä kahdesta Itävallan vastakisakilpailusta, ja Mercedes pyrkii saamaan aikaan seitsemännen suoran puhtaan pyyhkäisyn mestaruuskilpailuihin tänä vuonna.

Heidän pääkilpailijansa kauden esikatselmissa, helmikuussa, näyttivät olevan Red Bull, ja Max Verstappen on voittanut kaksi viimeistä tapahtumaa Spielbergissä.

Vaikka Bottas on itsessään jonkin verran itävaltalainen mestari – turvaamassa kaksi 11-napaisesta paikastaan ja voittaen kerran – hän myönsi: “Red Bull tulee ehdottomasti mieleen [huolenaiheena], koska mielestäni he näyttivät todella hyvää suorituskykyä testauksessa ja minäkin” Olen varma, että he asettavat kaiken tähän kilpailuun Itävallassa, kotikisaansa.

Lähde: Skysports

Kannattaa myös katsoa seuraavat artikkelit !

Kaikki tuntevatkin Japanin heidän suurista suuryrityksistä jotka ovat valloittaneet maailmaa,ja se ei lopu vain tähän..(Lennot Japaniin)

Ostatko lennot New Yorkiin? New York tarjoaa matkailijalle paljon nähtävää,kaikki ovatkin nähneet tämän ison omenan televisiossa.(Lennot New Yorkiin)

Marokkokannattaa valita matkakohteeksi monestakin syystä,ja yksi syy tähän on sen vanhat historialliset kaupungit ja kaupungin osat jotka vetää matkailija syöveriinsä.. (Lennot Marokkoon)

Väsyttääkö Suomen ilmasto ja haikailet Espanjan lämpöön? Tähän postaukseen on listattu parhaat nähtävyydet ja paikat josta saa ostettua halvalla(Lennot Espanjaan...)

Lukitusjakson aikana lentokonekanta on pidetty lentovalmiudessa, jotta lentoyhtiö voi jatkaa lentoja oikeaan aikaan.. (EasyJet Lennot)

Haikailetko reissua laivalla Tallinnaan? Tallinna tarjoaa Suomalaiselle lomailijalle aina mahtavia hetkiä.. (Laivalla Tallinnaan)

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 5 / 5. Number of votes: 1

No votes so far