Älypuhelin – Vivo varattu käyttämään samaa IMEI-numeroa yli 13 500 älypuhelimella

Technology Teknologia

Intiassa toimii useita Vivo-älypuhelimia, joilla on identtinen IMEI-numero, ja Meerut-kantasoluyksikkö on nyt valittanut Vivo Indiaa vastaan väitetystä toistuvan IMEI-numeron käytöstä useissa älypuhelimissa.

Älypuhelin – Jokaisessa älypuhelimessa on yksilöllinen IMEI-niminen 15-numeroinen tunnus, joka auttaa tunnistamaan ja seuraamaan yksittäistä laitetta. Intiassa käynnistettävällä puhelimella on oltava yksilöivä IMEI-numero, muuten sitä pidetään rikoksena, ja asianomaiselle osapuolelle on asetettava kolmen vuoden vankilakausi.

älypuhelin
“Älypuhelin”

Kaikki tämä alkoi, kun Meerutin poliisiaseman alitarkastaja korvasi älypuhelimensa virallisella huoltoasemalla, ja korvatun mallin IMEI-numero ei vastannut puhelimen IMEI-numeroa. Tällä vihjeellä hän aloitti tutkinnan rekisteröimällä tapauksen Vivo Intiaan. Ja tätä tapausta tutkittiin yli viisi kuukautta. Meerutin kybersolunkeskus välitti IMEI-numeron SIM-operaattorille tietojen keräämistä varten. Siellä paljastettiin, että yli 13 500 Vivo -älypuhelinta perustuu samaan IMEI-numeroon ja suurin osa näistä puhelimista on aktiivisia maan eri osavaltioissa. . Poliisi on nyt lähettänyt ilmoituksen Vivo Intian nodal upseerille Harmanjit Singhille CrPC: n 91 §: n perusteella, ja yrityksen on vielä annettava lausunto tästä asiasta. Oli myös samanlainen tapaus, joka rekisteröitiin viime vuonna, kun Jabalpurissa, Madhya Pradeshin alueella oli aktiivinen yli lakh-älypuhelin, jolla oli sama IMEI-numero.

Älypuhelin – Miksi IMEI-numeroa vaaditaan? IMEI-numeroa käytetään syyllisen sieppaamiseen tai kadonneen tai varastetun laitteen jäljittämiseen laitteeseen liittyvien matkapuhelinpalveluiden avulla. Useiden laitteiden, joilla on identtinen IMEI, saavuttaminen johtaa tähän tarkoitukseen, ja sitä pidetään myös rikoksena. Laitteen IMEI: tä voidaan tarkistaa kirjoittamalla * # 06 # älypuhelimen valintakiekkoon.

Lähde: gizbot.com

Muista lukea myös seuraavat artikkelit !

Oletko miettimässä sijoittamista osakkeisiin tai rahastoihin ? Tavoitteenasi on ehkä myöskin taloudellinen riippumattomuus?Sijoittaminen nuorten keskuudessa on ollut viime aikoina nousussa,ja syy tähän on halu lopettaa työt aikaisin elämässä ja keskittyä muihin asioihin. (Parhaat Osakesalkut)

Virtuaalivaluutan haitat ovat siinä että kryptovaluut ovat rikollisten kohteena useasti,virtuaalinenvaluutta tuo rikollisille turvasataman normaaliin valuuttaan verrattuna. (Kryptovaluutta)

Japani on sekä edullinen että kallis matkailumaa. Normaalia säästö tavoilla siis pärjää eli katsoo vähän mistä ostaa ruoat ja muut päivittäiset asiat. Ulkona syöminen tosin os Suomea halvempaa…(Lennot Japaniin)

Onko jo se aika vuodesta kun haikailet lomalle johonkin kauas? Katso lennot kanadaan ja lähde tutustumaan maailman kuuluja nähtävyyksiä kansallispuistoista NHL peleihin..(Lennot Kanadaan)

Androidiin kohdistuva tietoturvahaavoittuvuus, jota haitalliset sovellukset voivat hyödyntää naamioitumiseen kuten mitä tahansa kohdennettuun laitteeseen.. (StrandHogg)

Haluatko perustaa oman verkkokaupan? Tiedämme, että verkkokaupan rakentaminen voi olla kauhistuttava ajatus, varsinkin kun et ole tekninen…(Verkkokauppa)

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 5 / 5. Number of votes: 1

No votes so far

20 thoughts on “Älypuhelin – Vivo varattu käyttämään samaa IMEI-numeroa yli 13 500 älypuhelimella

Comments are closed.