(Valioliiga) Premier League palaa FIFA-pelien virtuaalisella yleisömelulla

Technology Teknologia
Share with others

-Theverge.com on julkaissut-

Englannin valioliigan on tarkoitus käynnistyä uudelleen tulevina viikkoina, ja Sky Sports työskentelee yhdessä EA Sportsin FIFA-divisioonan kanssa luodakseen simuloituja lauluja ja yleisön ääniä, jotka on suunniteltu tietyille joukkueille.

Tavoitteena on toistaa “Valioliiga -taistelujen vilkas ilmapiiri”, lehdistötiedotteen mukaan. Vaikka jotkut urheiluliitot alkavat poimia vuodenaikoja, jotka ovat yhtäkkiä keskeyttäneet maailmanlaajuisen koronaviruspandemian, turvatoimenpiteet tarkoittavat, että joukkueet pelaavat tyhjillä stadionilla. Sky Sportsin katsojat voivat katsoa kanavaa joko lisätyllä äänitehosteella tai ilman.

Valioliiga
“Valioliiga” – Emirates Stadium

Valioliiga-Live-urheilun seuraaminen ilman jatkuvaa taustan hurraamista on outo kokemus. Anekdotisesti katselin äskettäistä jalkapallo-ottelua Saksan Bundesliga-liigasta, jota pelattiin tyhjellä stadionilla, ja huomasin olevani häirinnässä ottelun hiljaisuudesta. Toisessa ottelussa, jossa tanskalainen Superliga -seura AGF Aarhus -kerho pelasi, fanit pystyivät lähentämään niitä. Heidät projisoitiin stadionin ympärille joukkueiden pelatessa.

Sky pyrkii tuomaan muita innovatiivisia kokemuksia myös katsojille. Sky Sports -sivustolla ja sovelluksen sisällä fanit voivat katsoa “valitse otteluita ystävien kanssa videotilassa ja olla vuorovaikutuksessa”, sanotaan lehdistötiedotteessa. Tämän avulla fanit voivat ”vaikuttaa näytöllä kuulemaansa joukkoäänen”.

Valioliiga-“Live urheilun ollessa pysäytettynä yli kaksi kuukautta, olemme viettäneet paljon aikaa miettiäksemme kuinka lähettää uusia tapoja tuoda faneja yhteen, vaikka he eivät voisi tavata ottelua katsomaan”, Rob Webster, Sky Urheilun toimitusjohtaja, sanoi. “Haluamme Sky Sports -katsojien tuntevan sen kaiken ja heillä on paras mahdollinen katselukokemus – vaikka he eivät voisi olla stadionilla tai katsella perheen ja ystävien kanssa.”

Sky Sports näyttää yhteensä 64 ottelua, joista 39 yksinoikeudella tilaajille ja ylimääräiset 25 kanavaa Skyn ilmaiskanavalla Pick. Pelien odotetaan alkavan väliaikaisesti 17. kesäkuuta, kun Aston Villa ottaa vastaan Sheffield Unitedin ja Manchester City menee Arsenalia vastaan. Ottaen kuitenkin huomioon, että olemme edelleen keskellä globaalia pandemiaa, asiat voivat kuitenkin aina muuttua.

Lähde: theverge.com

Muista myös lukea seuraavat artikkelit !

Japani on sekä edullinen että kallis matkailumaa. Normaalia säästö tavoilla siis pärjää eli katsoo vähän mistä ostaa ruoat ja muut päivittäiset asiat. Ulkona syöminen tosin os Suomea halvempaa…(Lennot Japaniin)

Onko jo se aika vuodesta kun haikailet lomalle johonkin kauas? Katso lennot kanadaan ja lähde tutustumaan maailman kuuluja nähtävyyksiä kansallispuistoista NHL peleihin..(Lennot Kanadaan)

Androidiin kohdistuva tietoturvahaavoittuvuus, jota haitalliset sovellukset voivat hyödyntää naamioitumiseen kuten mitä tahansa kohdennettuun laitteeseen.. (StrandHogg)

Kuten kaikilla markkinoilla, hopeaharkkoihin sijoittamisella on sekä etuja että haittoja, ja se, mikä houkuttelee yhtä sijoittajaa, ei välttämättä ole hyvä valinta toiselle.(Hopeean Sijoittaminen

Nautitko kahvia päivittäin? Voi olla että olet tehnyt jotain oikein terveyden kannalta, nimittäin kahvin terveysvaikutukset ovat vahvoja. Voit selättää kahvin avulla päivä väsymyksen.. (Kahvin Terveysvaikutukset)

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 5 / 5. Number of votes: 1

No votes so far

1 thought on “(Valioliiga) Premier League palaa FIFA-pelien virtuaalisella yleisömelulla

Comments are closed.