Google kehottaa henkilökuntaa työskentelemään kotona koronaviruksen takia

Apple ja Google uutiset Teknologia
Share with others

Googlen emoyhtiö Alphabet on pyytänyt Pohjois-Amerikan henkilöstöään työskentelemään kotoaan vähentääksesi koronaviruksen leviämistä.

Viime viikolla teknologia jättiläinen lähetti muistion henkilöstölle, joka suositteli Washingtonin osavaltion työntekijöitä työskentelemään kotoa.

Se on nyt laajentanut pyyntöä kaikille lähes 100 000 työntekijälleen 11 toimistossa Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Alphabet on viimeisin yritys, joka teki tällaisen ilmoituksen, koska Yhdysvaltain koronavirustapaukset ovat nousseet lähes tuhanteen. Varovaisuuden vuoksi,Alphabet in turvallisuuden vuoksi ja myös laajemman yhteisön vuoksi. Suosittelemme nyt työskentelemään kotona, jos roolisi sallii “, Chris Rackow,Googlen globaalin turvallisuuden varapuheenjohtaja kirjoitti sähköpostilla työntekijöille.

Alphabet sanoi, että sen toimistot Pohjois-Amerikassa ovat avoinna niille, joiden työpaikat vaativat heidän saapumistaan.

  • Coachella-musiikkifestivaali viivästyi viruspelkojen keskellä
  • Koronavirus: Twitter kehottaa henkilökuntaa työskentelemään kotoa
    Vinkkejä ja työkaluja parempaan työskentelyyn kotona

Viime viikolla Google yhdessä monien muiden maailman suurten teknologiayritysten, kuten Applen, Amazonin, Microsoftin ja Facebookin kanssa, aloitti Seattlessa työskentelevien työntekijöiden tulisi työskennellä kotonaan, kun koronavirus leviää Washingtonin osavaltiossa.

Valtiolla on enemmän kuin 160 tapausta maanantain iltaan mennessä. Kaliforniassa ja New Yorkissa, joissa Alphabetilla on suuret toimistot, on myös tapauskohtaisia piikkejä.

Amazonin työntekijällä ja Facebookin työntekijällä on diagnosoitu koronavirus.

Sunnuntaina Applen toimitusjohtaja Tim Cook pyysi useiden sen globaalien toimistojen työntekijöitä työskentelemään etäyhteydellä tällä viikolla “jos työsi sallii”.

Lähde: BBC

Kannattaa katsoa myös seuraavat artikkelit !

Kuten kaikilla markkinoilla, hopeaharkkoihin sijoittamisella on sekä etuja että haittoja, ja se, mikä houkuttelee yhtä sijoittajaa, ei välttämättä ole hyvä valinta toiselle.(Hopeean Sijoittaminen)

Kuten Hollywoodin uutiset Deadline ilmoitti 4. helmikuuta, yhdysvaltalainen tuotantoyhtiö on voittanut oikeudet podcastaa Ruja Ignatovaa joka aluperin lähetti British Broadcasting Corporation (BBC) Yhdistyneessä kuningaskunnassa..(OneCoin, paljon draamaa)

Haluatko alkaa sijoittamaan kultaan ja turvata omaisuutesi? Sijoita kultaan koska se kannattaa,kultaan sijoittaminen on tuottoisaa etenkin epävarmoina aikoina,ja kulta on muutenkin historiassa ollut aina tuottoisin…(Sijoita Kultaan)

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 2 / 5. Number of votes: 1

No votes so far