Lue viimeisimmät Google Maps uutiset

Apple ja Google uutiset Teknologia
Share with others

Google Maps päivitettiin uudella kuvakkeella, uudella asettelulla ja uusilla kuljetustiedoilla

Tämän päivän Google Blog -viestissä Google viettää Maps-käyttöympäristön 15. syntymäpäiväänsä uudella ilmeellä Google Maps -sovelluksella ja aivan uudella sovelluskuvaketta.

Google Maps julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2005, jo ennen kuin Android ja iOS edes olemassa. Kun Android tuli ympäri, yksi sen myyntipisteistä oli, että Android-käyttäjillä oli ilmainen tapa saada käännös-käännös-ohjeet aikana, jolloin TomTom ja Garmin myivät GPS-yksikkönsä, ja yhdysvaltalaiset operaattorit perivät liittymämaksuja käyttääkseen omaa käännös- karttoja toimintopuhelimissa. Seuraava video näyttää Google Maps -kuvakkeen nopean kehityksen.

Google maps
“Tämän päivän Google Blog -viestissä Google viettää Maps-käyttöympäristön 15. syntymäpäiväänsä uudella ilmeellä Google Maps”

Google Mapsille tulee uusi ilme, joka alkaa hampurilavalikon poistamisesta. Sen sijaan sovellus saa vielä kaksi välilehteä alareunassa, yhteensä viisi. Tässä on mitä kukin tarjoaa.

Tutki: Täältä löydät uusia paikkoja henkilökohtaisten suositusten perusteella. Sieltä voit myös etsiä ravintoloita, kaupungin nähtävyyksiä ja ravintoloita – sekä arvosteluita.
Työmatka: Tämän välilehden avulla löydät nopeasti parasta tapa saada se takaisin kotiin tai takaisin töihin autolla, kauttakulkulla tai jalka.
Tallennettu: Täältä löydät tallennetut paikat, varaukset ja suunnitelmat tulevista matkoista. Voit myös jakaa suosituksia vierailtujen paikkojen ystäville.
Osallistuminen: Tässä voit jättää arvosteluja paikoista, jakaa osoitteiden tietoja ja lisätä puuttuvia työaikoja.
Päivitykset: Tämä on rehu trendikkäistä paikoista lähelläsi. Se auttaa sinua löytämään lähellä olevia paikkoja ja ottamaan yhteyttä yrityksiin saadaksesi kysymyksiisi vastauksen.

Myös kauttakuljetusominaisuuksia päivitetään. Elävien saapumisaikojen ja ihmisjoukon ennusteiden lisäksi Google Maps tarjoaa uusia piirteitä julkisen liikenteen kautta matkustamiseen.

_____________ Mainos ___________

Kauttakulkumatkailijat näkevät nyt lämpötilan etukäteen, jotta he voivat ennakoida, pitäisikö heidän pukeutua viileään vai niputtaakseen. Siellä on myös uutta esteettömyystietoa, jonka avulla kuljettajat tietävät, mitkä juna- tai linja-autot tarjoavat esteettömät sisäänkäynnit ja onko avustajia vammaisille matkustajille.

Tietyillä alueilla on Naisten osio, joka tarjoaa tietoja kulkulinjoista nimettyjen naisten osastojen kanssa. Siellä on myös uusi tietoturvatieto, jonka avulla voit tietää, mitkä passitusjärjestelmän osia valvotaan joko kameroiden tai suoran vartijan avulla.

Viimeinkin japanilaiset kauttakulkumatkailijat voivat valita reitin vaunujen lukumäärän perusteella, jotta he voivat varmistaa, että he löytävät istuimen.

Google aikoo laajentaa Live View -navigoinnin saatavuuttaan “tulevina kuukausina”. Se odottaa mahdollistavansa Live View -sovelluksen uusia ominaisuuksia ja ominaisuuksia.

Voit ladata päivityksen nyt iOS: lla tai Androidilla, mutta ainoa asia, joka meille heti muuttui, oli sovelluskuvake. Uusi asettelu tapahtuu todennäköisesti palvelinpuolelta, joten se saattaa vain pop-up yhtäkkiä.

—————–Seuraava Artikkeli-——————-

Taiteilija loi Google Mapsin liikenneruuhkat vetämällä vaunun täynnä älypuhelimia

Tässä on hauska tarina taiteilijasta, Google Mapsista ja vaunusta, joka on täynnä älypuhelimia. Berliinissä, Saksassa asuva taiteilija Simon Weckert on herättänyt paljon huomiota viimeisimmällä Google Maps -hakkeellaan.

“99 käytettyä älypuhelinta kuljetetaan käsikärryssä virtuaalisen liikenneruuhkan luomiseksi Google Mapsissa. Tämän toiminnan avulla on mahdollista muuttaa vihreästä kadunpunaisesta, jolla on vaikutusta fyysiseen maailmaan, navigoimalla autoja toisella reitillä välttääksesi juuttumista liikenteeseen. #googlemapshacks”

Jos video ei avaudu, kokeile Seuraava linkkiä – https://m.youtube.com/watch?v=k5eL_al_m7Q

Taiteilijan verkkosivustossa luetellaan kokeilu ”Suorituskyky ja asennus”. Taiteilija kuvaa esitystä tapana yhdistää taidetta ja tekniikkaa. Pohjimmiltaan se osoittaa, kuinka meillä älypuhelimina ihmisillä on valta edustaa ja hallita tietämystä ja tietoja, jotka syötetään Google Maps -algoritmiin. “Googlen simulaatiopohjaiset kartta- ja maailmanmallit määrittävät fyysisten tilojen todellisuuden ja havainnon sekä toimintamallien kehityksen.”

____________ Mainos ____________

Esitys keräsi lähes miljoona katselua YouTubessa sen jälkeen, kun se ladattiin lauantaina, ja jopa Google on tarjonnut lausunnon vastauksena viestiin 9to5Googlen kautta.

“Google Maps -palvelun liikennetietoja päivitetään jatkuvasti monista lähteistä saatavien tietojen ansiosta, mukaan lukien aggregoidut nimettömät tiedot ihmisiltä, ​​joilla on päällä sijaintipalvelut, ja Google Maps -yhteisön kommentit. Olemme käynnistäneet kyvyn erottaa autot ja moottoripyörät. useissa maissa, kuten Intiassa, Indonesiassa ja Egyptissä, vaikka emme ole vielä varsin murtuneet vaunujen matkustamiseen. Arvostamme näkevämme Google Mapsin luovia käyttötapoja kuten tämä, koska se auttaa meitä tekemään karttoja toimimaan paremmin ajan myötä. “

Googlen vastaus oli hiukan hauska, varsinkin kun ehdotettiin, että se ei ole ”varsin säröillä vaunun matkustamisessa”. Jotkut sanovat, että esitys paljastaa vaarallisemman tilanteen, jossa Google Mapsia voitaisiin manipuloida liikenteen ohjaamiseksi pahoinpitelyn tarkoituksiin. Googlen, lehdistön ja yleisön huomion perusteella esitys oli suuri menestys.

Google Maps voi nyt käyttää Live View AR -sovellusta sijaintisi määrittämiseen

Tiheimmin pakatuilla maailman alueilla GPS ja Wi-Fi eivät ole luotettava tapa selvittää sijaintiasi, mikä voi turhautua yrittäessäsi selata kaupunkia joko jalka tai autolla. Uuden AR-ominaisuuden ansiosta Android-laitteen Google Maps -käyttäjät voivat käyttää Live View AR: ta määrittääksesi tarkalleen missä he ovat ja mihin suuntaan he ovat.

Google Maps julkaisi Live View -kävelyohjeet melkein vuosi sitten, mikä antoi sinun seurata kävelyohjeita käyttämällä puhelimen kameraa tunnistamaan sijaintisi maamerkkeihin ja muihin visuaalisiin viitteisiin Googlen Street View -kuvista.

Voimme vahvistaa, että Google Mapsin vakaa versio sisälsi tämän vaihtoehdon sijaintipaikan kalibroimiseksi käyttämällä Live View AR -sovellusta Yhdysvalloissa OnePlus 8 Prolla. Napauta vain sinistä sijaintipistettä ja valitse vaihtoehto. Muista, että tämä toimii vain Android-älypuhelimissa, joiden kamerat tukevat ARCore-sovelluksia. Tämä toimii myös vain siellä, missä Street View on saatavana Googlelta.

Kun olet sallinut Mapsin pääsyn kameraan, skannaa vain ympärilläsi oleva alue, kunnes Google voi tunnistaa, missä olet.

Google Maps -päivitys tuo matkanjakoa ja pyöräilyä kulkureiteille

Google Maps on tarjonnut julkisen liikenteen reittiohjeita jo jonkin aikaa, ja sillä on myös Uber-ominaisuus joissakin kaupungeissa, joissa ratsastusjakopalvelu on saatavana. Nyt yritys lisää niitä yhdessä pyöräilypalveluiden kanssa.

Ominaisuus toimii melko odotetusti – kirjoita määränpää, valitse Transit-välilehti ja näet automaattisesti pyöräily- ja ajo-vaihtoehdot, jos kävelymatka bussipysäkiltä / asemalta on vähän liikaa.

Sinulla on myös säännöllisiä tietoja, kuten kuinka kauan se vie, kuinka paljon se maksaa, ja voit myös asettaa asetukset suosikkisi rideshare-palveluntarjoajalle. Vieläkin suurempi kannustin on, jos aiot ajaa pyörällä – reitit räätälöidään pyöräilijöille, sopeutumalla todellisiin teihin omilla kaistoilla.

Yhdistetyt kauttakulkuohjeet alkavat ottaa käyttöön tulevina viikkoina sekä Android- että iOS-laitteille 30 maassa ympäri maailmaa.

Lähde: gsmarena.com

Muista myös lukea seuraavat artikkelit !

Japani on sekä edullinen että kallis matkailumaa. Normaalia säästö tavoilla siis pärjää eli katsoo vähän mistä ostaa ruoat ja muut päivittäiset asiat. Ulkona syöminen tosin os Suomea halvempaa…(Lennot Japaniin)

Onko jo se aika vuodesta kun haikailet lomalle johonkin kauas? Katso lennot kanadaan ja lähde tutustumaan maailman kuuluja nähtävyyksiä kansallispuistoista NHL peleihin..(Lennot Kanadaan)

Androidiin kohdistuva tietoturvahaavoittuvuus, jota haitalliset sovellukset voivat hyödyntää naamioitumiseen kuten mitä tahansa kohdennettuun laitteeseen.. (StrandHogg)

Intiassa toimii useita Vivo-älypuhelimia, joilla on identtinen IMEI-numero, ja Meerut-kantasoluyksikkö on nyt valittanut Vivo Indiaa.. (Älypuhelin)

Haluatko perustaa oman verkkokaupan? Tiedämme, että verkkokaupan rakentaminen voi olla kauhistuttava ajatus, varsinkin kun et ole tekninen.. (Verkkokauppa)

EasyJet on tänään avannut lennot 22 lentokentältä ympäri Eurooppaa ensimmäistä kertaa, koska toiminta lopetettiin maaliskuun lopussa pandemian seurauksena.. (Lennot)

Haikailetko reissua laivalla Tallinnaan? Tallinna tarjoaa Suomalaiselle lomailijalle aina mahtavia hetkiä.. (Laivalla Tallinnaan)

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 0 / 5. Number of votes: 0

No votes so far