Selaimet – Brave Browser pyysi URL-osoitteiden uudelleenohjauksen käteistä varten

Technology Teknologia

Brave, selain, jolla on noin 15 miljoonaa kuukausittaista käyttäjää, on ohjannut kryptovaluuttayritysten hakuja linkkeihin, jotka tuottavat tuloja selaimen omistajille mainosohjelmien avulla.

Twitter-käyttäjä Yannick Eckl, nimeltään “cryptonator 1337”, paljasti lauantaina, että kun hän etsi hakutoimintoa Binance, kryptovaluuttapörssiä, hänet ohjattiin tytäryritysversioon URL-osoitteesta, josta hyötyi Brave.

Kiista lisääntyi, kun Larry Cermak, The Block -yrityksen, tutkimus-, analysointi- ja uutisbrändin tutkimusjohtaja digitaalisessa omaisuustilassa, alkoi kaivaa Braven koodia GitHubissa. Hän paljasti lisää ohjauksia toiseen salauksenvaihtopisteeseen, Coinbaseen, ja kahteen salauksenvaihtovaluutan lompakkoon, Ledgeriin ja Trezoriin.

Braven automaattinen URL-osoitteen täydentäminen viittauslinkin sisällyttämiseksi voi olla hiukan haisevaa.

“Tämä on eettisesti kyseenalainen, koska se muuttaa osoitteen, jonka käyttäjä ajatteli kirjoittavansa Bravea hyödyttävään, ilmeisesti siinä toivossa, että käyttäjä vain painaa” enter “ja siirtyä Braven versioon”, sanoi David Gerard, UK – perustuva kirjoittaja Attack of the 50-foot Blockchain: Bitcoin, Blockchain, Ethereum & Smart Contracts.

“Tätä kutsutaan” tummaksi kuvioksi “käyttöliittymäsuunnittelussa – sellaisena, joka yrittää huijata käyttäjän tekemään asioita puhtaasti myyjän eduksi”, hän kertoi TechNewsWorldille.

Braven epäonnistuminen varoittamalla käyttäjiä tytäryhtiömarkkinoinnista näyttää rikkovan Yhdysvaltain FTC-sääntöjä ja Yhdistyneen kuningaskunnan YMP-sääntöjä, Gerard sanoi.

“Käyttäjien täysin ilmoittamatta jättäminen on harhaanjohtavaa markkinointia, joten myös osa on selvästi epäeettistä”, hän huomautti.

Selaimet – Anteeksi virheestä

Brawen toimitusjohtaja Brendan Eich myönsi tweetsarjassa yrityksen tehneen virheen ja korjaa sen.

Brave yritti rakentaa yritystä, joka asettaa käyttäjät etusijalle sovittamalla yrityksen ja sen käyttäjien edut yksityisiin mainoksiin, jotka maksavat käyttäjille, hän selitti.

selaimet
“Selaimet – Selainhaku”

“Pyrimme kuitenkin myös tytäryhtiöliiketoiminnan tuloksiin. Tämä sisältää uusien käyttäjien tuomisen Binance- ja muihin vaihtoihin opt-in-kauppawidgetien / muun UX: n avulla, joka säilyttää yksityisyyden ennen opt-in-liittymää”, hän kirjoitti.

“Se sisältää hakutulotarjoukset, kuten kaikki suuret selaimet tekevät”, Eich jatkoi. “Kun teemme tämän hyvin, se on voitto kaikille osapuolille. Käyttäjämme haluavat Bravenin elävän.”

Automaattisen täydennyksen oletus on inspiroinut hakukyselyjen asiakasmäärittelyä, jonka kaikki selaimet tekevät, mutta toisin kuin avainsanakyselyissä, kirjoitetun URL-osoitteen tulisi mennä nimetylle verkkotunnukselle ilman lisäyksiä, hän selitti.

Anteeksi virheestä – emme selvästikään ole täydellisiä, mutta korjaamme kurssin nopeasti “, Eich kirjoitti.

Hän kiisti, että Brave kirjoitti uudelleen verkkosivuille napsautettuja linkkejä samoin kuin osoiteriville kirjoitetut linkit ja sanoivat: “Emme ole koskaan & emme tee mitään sellaista.”

Automaattisen täydennystoiminnon voi kytkeä pois päältä selaimen asetuksissa. Nyt tämä asetus on käytössä oletuksena, mutta tulevaisuudessa oletusasetus on pois päältä, Eich sanoi.

Selaimet – Äänikuurojen vastaus

Brave-käyttäjien reaktio virheeseen oli sekoitettu pussi.

“Vahinko tehty. Lopetan #braven käytön”, twiitti käyttäjä, jolla on kahva “BitcornRick”.

“TBH, jolla on tämä vaihtoehto, on omituista sinänsä”, tweetti Sriram Karra. “Kuka kohdesegmentistäsi luulet * haluavan * kytkevän sen päälle?”

Jolle Matthew Wallace vastasi: “No, käyttäjät, jotka silti pitävät selaimesta ja haluavat heidän pysyvän liukoisina, jotta se ei katoa?”

“Ilo nähdä, että korjaat virheen. Sinun tulisi olla varovaisempi, jos haluat ansaita ihmisten luottamuksen”, Aki Rodic kertoi.

Toth Zoltan tweettoi jonkinlaista rohkaisua Eichille. “Brendan, te olette tehneet rokkaavan selaimen, pidän siitä todella”, hän kirjoitti. “Rehellisyytesi on plus. Kenenkään ei pidä olla rahaa vastaan. Kun pysyt avoimena.”

Kaiken kaikkiaan Braven vastaukset Twitterissä olivat “ääni kuuro”, totesi Gerard.

“Näen, että Brendan Eich ja [vanhempi kehittäjäsuhteiden asiantuntija] Jonathan Sampson ovat vastanneet monille, monille järkyttyneille käyttäjille, mutta heidän ei näytä ymmärtävän ongelmaa”, hän sanoi.

“Ja he eivät todellakaan ymmärrä, että he ovat rikkoneet käyttäjien luottamusta”, Gerard jatkoi. “Eich ja Sampson näyttävät uskovan, että huolellinen perustelu ja erityisten sanamääritelmien käyttäminen selittää kaiken ja menee hyvin, mutta he eivät osoita ymmärrystä siitä, mitä he tekivät käyttäjien luottamuksen rikkomiseksi.”

Ei ilmaista lounasta

Selaimet – Vaikka monet rohkeat käyttäjät eivät ole liian järkyttyneitä selaimen automaattisen täydennyksen ominaisuudesta, on tietty segmentti, joka näkee väärinkäytön petoksena, totesi Liz Miller, teknologia-tutkimus- ja neuvontayrityksen Constellation Researchin pääanalyytikko. kaupungissa: Cupertino, Kalifornia.

“Siellä on joukko teknoratiiveja, jotka menivät tarkoituksellisesti ja ajatuksellisesti rohkeaan, ei siksi, että tekniikka olisi ollut erilainen, vaan yrityksen ajattelutapa ja lupaus olivat erilaiset”, hän kertoi TechNewsWorldille.

“Se mitä täällä todella rikki on”, Miller jatkoi.

Hänen mukaansa rohkeat johtajat eivät ymmärrä kuinka he ovat heikentäneet käyttäjien luottamusta heihin.

He sanovat, että heidän ongelmansa oli se, että he käyttivät tätä erilaista tunnistetta, kun todellinen ongelma oli, että he eivät tienneet mitä tekivät, sitä pidetään mainonnana, joka käyttäjille tulisi korvata ja saada heille tiedoksi “, Miller selitti.

“Kyse on enemmän avoimuudesta kuin yksityisyydestä”, hän lisäsi.

“Mielestäni tämä tuli sinistä ja järkytti rohkeaa. Se oli ollut ylellisessä paikassa ollakseen yksi” hyvistä kavereista “. Haluat mainosten estäjiä? Meillä on niitä. Haluat jotain, joka asettaa yksityisyytesi etusijalle? Annamme sen sinulle “, Miller totesi.

“Oltuaan tuolloin harmaantuneessa ilmassa, tämä on todennäköisesti ensimmäinen kerta, kun heidät kutsutaan matolle jotain varten”, hän huomautti.

Lähde: TechNewsWorld.Com

Muista myös lukea seuraavat artikkelit!

Oletko usein väsynyt ja voimaton, urheiletko paljon tai stressaat? Voi olla että tarvitset vitamiineja ruokavaljon tueksi. Olet sitten stressaantunut tai kuntoilet paljon.. (Tarvittavat Vitamiinit)

Oletko usein väsynyt ja voimaton, urheiletko paljon tai stressaat? Voi olla että tarvitset vitamiineja ruokavaljon tueksi. Olet sitten stressaantunut tai kuntoilet paljon,on sinun kannattavaa lisätätä vitamiineja arkipäivän rutiineihin..(Tarvittavat Vitamiinit – Vitamiinit Jotka Ovat Kannattavia Kuntoilun Ohelle)

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 5 / 5. Number of votes: 2

No votes so far

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *