Kiinalainen ruoka terveydelle

Terveys
Share with others

Kiinalaisen ruoan terveysvaikutukset ovat melkein kaikille tuttuja,sillä onhan kiinalaisten ruoka reseptit terveellisiä.Kiinalaisen ruoan salat juurtuu aina vuosisatojen taakse,jo tästä voi päätellä että kiinalainen ruoka on vähän prosessoitua ja jossa käytetään paljon raaka-aineita jotta ruoka maistuisi mahdollisimman hyvältä. Kiinalainen ruoka on hyvin tasapainoista tämä johtuu juuri kasvispainoitteisesta ruoasta ja laadukkaista raaka-aineista joita keho tarvitsee voidakseen hyvin. Kaikki kiinalainen ruoka on tehty Yin ja Yang periaatteella. Kiinalaisilla on tapana kypsyttää melkein kaikkia raaka-aineita. Kiinalaisessa ruoassa käytettävät raaka-aineet kuten valkosipuli,inkivääri, ym..Taistelee ja ennaltaehkäisee syöpää ja verisuonitauteja.

Kiinalaisen ruoan Top 5 terveysvaikutukset

  1. Terveelliset hiilihydraatitHiilihydraatit tarjoavat keholle energiaa, jota se tarvitsee läpi päivän. Keho muuntaa ne glykogeeniksi, helposti saavutettavaksi polttoaineeksi, jota varastoidaan maksaan ja lihaksiin.
  2. RavintotaseHiilihydraattien, proteiinien ja muiden ravintoaineiden sisällyttäminen ruokavalioon on tärkeää. Hiilihydraatit tarjoavat tarvittavaa polttoainetta, kun taas proteiinit auttavat pitämään ja rakentamaan lihasmassaa. Siksi kiinalainen ruoka on ihanteellinen valinta. Aterioissa on usein vihanneksia, nuudeleita tai riisiä ja jonkinlainen liha, äyriäiset tai muut proteiinit, jotka tarjoavat sinulle ravitsemustasapainon.
  3. Kuidut – Kuitu on toinen välttämätön ravintoaine, joka auttaa kehon sulamisprosessia. Monet ihmiset eivät kuitenkaan saa tarpeeksi, koska he eivät nautti siitä tarjoavien mauttomien vihannesten syömisestä.
  4. Moni puoliset ruoanlaitto tavat – Paistetut ruuat ovat osa kiinalaista keittiötä, mutta monissa tapauksissa ne voidaan myös tilata höyrytettyinä. Esimerkiksi useimmat ravintolat tarjoavat valinnan paistettujen tai höyrytettyjen nyytien välillä.
  5. Kevyt vaihtoehto – Keitot ja kevyet nuudeliruoat ovat hyvin yleisiä kiinalaisissa ruokavalikoissa. Jos yrität rajoittaa kalorin saantia, löydät helposti maukkaan vaihtoehdon kiinalaisesta ravintolasta.

ruoan paistaminen
“Ruoan paistaminen”

Mitä ruokia sitten kannattaa valita ravintolassa?

Kevätrullat

Tämä suosittu kiinalainen alkuruoka voidaan valmistaa lihalla, vihanneksilla tai näiden yhdistelmällä. Täysin paistettuina paistettuina, ne parittuvat hyvin keittojen ja suosittujen aasialaisten mausteiden, kuten makean chilikastikkeen ja soijakastikkeen kanssa.

Paistettu riisi

Paistettu riisi on olennainen kiinalainen ruokalaji, joka toimii lihan- ja vihannesruoan sitojakomponentina. Voit tilata muna- tai lihatäytetyn paistettua riisiä yksin tai yhdistää sen muihin erikoisuuksiin, joita ravintola tarjoaa.

Tulinen kana

Mausteisen ruuan ystävät löytävät tämän poikkeuksellisen kanaruoan todellinen herkku makuhermoille. Lisää uusi ulottuvuus lautasen ainutlaatuiseen potkuun valitsemalla oranssin tai Szechuanin kanavaihtoehdot laajassa kiinalaisten ruokaluettelossa.

Muista myös lukea seuraavat artikkelit !

Valkosipulin terveysvaikutukset on tunnettu maailmalla jo satojen vuosien ajan ja eikä ihme,sillä se tarjoaa lukuisia terveys hyötyjä ja se toimii myöskin herkullisena lisänä ruoan laitossa.(Valkosipulin Terveysvaikutukset)

Nautitko kahvia päivittäin? Voi olla että olet tehnyt jotain oikein terveyden kannalta, nimittäin kahvin terveysvaikutukset ovat vahvoja. Voit selättää kahvin avulla päivä väsymyksen.(Kahvin Terveysvaikutukset)

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 2 / 5. Number of votes: 1

No votes so far