Vihreän teen terveysvaikutukset

Share with others

Vihreä tee on yksi maailman kovimpia juomia ja eikä ihme sillä vihreän teen terveysvaikutukset ovat olleet tiedossa satoja vuosia aina nykypäivään asti. Nykypäivänä olemme saaneet tietää vihreän teen terveysvaikutukset laajemmin ja tarkemmin.

Vihreän teen terveysvaikutukset ovat tuttuja esimerkiksi syövän ehkäisyssä , josta kuuluisin on EGCG-yhdiste joka salpaa dihyrofolaattireduktaasi-entsyymiä johon syöpäsoluilla on tarkoitus tarttua. Tukholmassa tutkijat ovat huomanneet että vihreä tee ehkäisee angiogeenisiä eli uudisverisuonten muodostumista; jossa kasvain suurenee uudisverisuonten avulla.

Vihreä tee,mineraalit ja vitamiinit

Vihreä tee sisältää paljon myöskin vitamiineja ja mineraaleja joilla on kehoon yleisestikkin positiivisia vaikutuksia. Alle listattu muutamat ravintoaineet joita tee sisältää.

  1. Paljon C-vitamiinia – C vitamiinilla on tärkeä tehtävä suojata verisuonia ja luustoa ja olla mukana uuden luuston muodostuksessa. C vitamiini toimii myös hapetus stressin estäjänä.
  2. B1-vitamiinia – B1- vitamiinilla on tärkeä tehtävä kehon hormoonien tuotannossa ja kehon immuunipuolustuksen ylläpitäjänä.
  3. B2-vitamiini – Joka estää ihoa hilseilemästä ja estää huulien halkeilua ja kuivumista. B2 vitamiini taistelee korkeaa verenpainetta vastaan.
  4. E-vitamiini hidastaa vanhenemista – E vitamiini taistelee kehon rasvojen hapettumista vastaan joka on yksi syy verisuonitautien aiheuttajana.
  5. kivennäisaineitaVihreä tee luonnostaan sisältää paljon mineraaleja. Näitä ovat mm. Fluori,Kaliumi,Magnesiumi.
  6. katekiini-polyfenolit – Näillä on monipuoliset terveys vaikutukset kehossa mm,estää verisuonitautien kehittymistä ja taistelee myöskin niitä vastaan. polyfenolit laajentavat verisuonia ja täten parantaa verenkiertoa kehossa.
  7. Vihreä tee puhdistaa – Vihreä tee on tehokas keho puhdistaja. Jos siis mietit kevät siivousta kehoosi on silloin kannattavaa aloittaa juomalla 4- 6 kuppia vihreää teetä päivittäin.
  8. Kofeiinia – Kukapa meistä ei tarvitsisi pientä piristystä aina silloin tällöin. Kofeiinilla on piristävä vaikutus ja kofeiinin on todistettu parantavan keskittymistä.
  9. Teaniini  aminhapolla on rentouttava vaikutus. Koska vihreä tee itsessään sisältää vähäiset määrät kofeiinia verrattuna mustaan teehen ja kahviin.
Vihreän teen terveysvaikutukset
“Vihreän teen terveysvaikutukset” – Lasillinen Vihreää teetä

Muista myös lukea seuraavat artikkelit !

Nautitko kahvia päivittäin? Voi olla että olet tehnyt jotain oikein terveyden kannalta, nimittäin kahvin terveysvaikutukset ovat vahvoja. Voit selättää kahvin avulla päivä väsymyksen.. (Kahvin Terveysvaikutukset)

Oletko usein väsynyt ja voimaton, urheiletko paljon tai stressaat? Voi olla että tarvitset vitamiineja ruokavaljon tueksi. Olet sitten stressaantunut tai kuntoilet paljon,on sinun kannattavaa lisätätä vitamiineja arkipäivän rutiineihin..(Tarvittavat Vitamiinit – Vitamiinit Jotka Ovat Kannattavia Kuntoilun Ohelle)

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 2 / 5. Number of votes: 1

No votes so far

1 thought on “Vihreän teen terveysvaikutukset

Comments are closed.

Subscribe To Our Newsletter

[mc4wp_form id="69"]
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Do you like this website? Please share with others 😃

RSS
Seuraa sähköpostin kautta
Seuraa meitä LinkedIn:ssä
Seuraa meitä Instagramissa