JA Enchanted Island Resort on avoinna yksityiselle vuokraukselle

Share with others

Erinomainen ylellisyyskiinteistö JA Enchanted Island Resort Seychelleillä on ilmoittanut uusista saarten ostohinnoista.

Vielä ylellisyyttä etsivät asiakkaat voivat vuokrata yksityisen paratiisin hinnoista, jotka alkavat 9 950 eurosta per yö, jolloin jopa 24 vieraalla on koko saari itselleen.

20 000 neliömetrin saarilomakeskus sijaitsee keskellä yhtä maailman rehevimmistä ja kauneimmista trooppisista paikoista – Saint Anne Marine Park.

Ilmoitus osuu Seychellien kansainvälisen lentokentän uudelleen avaamiseen, koska 115 saaren ryhmä julistetaan virallisesti vapaaksi Covid-19: stä.

JA Enchanted Island on saanut viime vuonna World Travel Awards -palkinnolla äänestäjien myöntämän maailman johtavan yksityisen saaren lomakohteen otsikon. JA Enchanted Island on erittäin ylellinen piilopaikka
Seychellit, joissa on helmi valkoista hiekkaa ja rehevää trooppista kasvillisuutta, jota ympäröivät turkoosi vedet ja värikäs meren elämä nimettyyn kansallispuistoon.

Kaikki ylelliset lomakeskusmahdollisuudet ovat muotoutuneet saaren luonnonmaiseman ympärille, missä kävelytiet kutistuvat suurten kivimuodostelmien läpi ja luonnonmaisemat tarjoavat idyllisen paeta ja eristäytyneen kokemuksen ryhmälle tai perheelle.

Saarella on kymmenen upeaa huvilaa, joista kahdeksan on 130 neliömetriä ja joilla on oma uima-allas, johon mahtuu kaksi aikuista ja lapsi.

Kaksi laajaa luksushuvilaa, nimeltään Enchanted Signature Villa ja Flamboyant Villa, ovat kumpikin yli 240 neliömetriä, ja niihin mahtuu neljä aikuista ja kaksi lasta, ja niissä on oma uima-allas ja puutarha, jossa on ruokailutila huvimajaan intiimiä varten.

Kaikilla kymmenellä huvilalla on suora yhteys turmeltumattomalle rannalle, jolla rauhallinen ilmapiiri ja pääsy suojattuihin vesiin ovat vertaansa vailla.

Saaren vieraat voivat nauttia aitoja kansainvälisiä ja kreoli-seychelliläisiä ruokia Bounty-ravintolassa, maukkaita uima-altaan reunalla välipaloja Castawayssa tai erilaisia räätälöityjä, yksityisiä kokemuksia, kuten aamiaisen sängyssä, kuunvaloillallisia ja yksityisiä grillejä omistettujen kokien kanssa.

Lomakeskus tarjoaa myös toimintaa ja seikkailua runsaasti vesiurheilumahdollisuuksia, veneilyretkeiltä saaristoretkille, melontaan lennolle, snorklaukseen, melontaan, katamaraaniristeilyyn ja ison riistan kalastukseen.

Vieraat voivat myös katkaista kokonaan parantavia vartalohoitoja kukkulan laella sijaitsevassa kylpylässä, jossa on oma höyryhuone, suihkuhuone, upeat näkymät Paviljonki Bwa Zoli Keriin, Joogapaviljonkiin.

Yksityinen saari-kokemus on saatavana 1. heinäkuuta alkaen, ja paikalla on omistettu joukkue, joka tekee vierailustasi idyllisen ja virkistävän mahdolliseksi jopa 24 vieraalle.

Kaikki tarpeelliset puhdistamiseen ja sosiaaliseen etäisyyteen liittyvät varotoimenpiteet ovat paikallaan, ja ne ovat paikallishallinnon ohjeiden ja World Travel & Tourism Council #SafeTravels -ohjelman pöytäkirjojen mukaisia.

Tutustu ennen vierailua Seychellien kanssa Breaking Travel News -kumppanin Travel TV: n kanssa.

Arabiemiirikuntien perintötuotemerkki, JA Resorts & Hotels, syntyi vuonna 1981, ja sillä on laajalti tunnustettu huippuosaamisen arvo palkittujen lomakohteiden ja hotellien hallinnassa ja toiminnassa.

Ja Resorts & Hotels -salkku on saanut nimensä alkuperäisestä Jebel Ali (JA) Beach -hotellista, ja sillä on nyt kahdeksan erillistä ominaisuutta kaikkialla Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja Intian valtamerellä.

Trooppisiin pakoihin kuuluu JA Manafaru, idyllinen ylellinen saarikeskus turmeltumaton, laguunin rengastettu, Haa Alifu -atolli, Malediivien pohjoisosassa.

Kiinteistöä pidetään World Travel Awards -kilpailussa maailman johtavana häämatkakohteena.

Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa vieraat voivat valita viiden tähden JA Ocean View -hotellin sekä JA Oasis Beach Tower -hotellin luksushotellisista huoneistoista, jotka molemmat sijaitsevat kävelymatkan varrella Jumeirah Beach Residence -hotellissa.

Muita houkuttelevia vaihtoehtoja ovat arvostetun JA The Resort – Dubain suurin kokemuslomakeskus, jossa on miljoona neliömetriä jännittävää toimintaa ja kolme ainutlaatuista hotellia, jotka tarjoavat 795 sviittiä ja huoneita niiden välissä.

Vaihtoehtoihin kuuluvat palkittu JA Beach -hotelli ja JA Palm Tree Court sekä JA Lakeview Hotel, upea uusi golfkenttä vierellä sijaitseva kiinteistö, joka avattiin vuonna 2019.

JA Hatta Fort -hotelli täydentää portfolion Dubain ainoaksi vuoristoalueeksi, yksinäiseksi pakopaikaksi upean Hajar-vuoristomaiseman keskellä.

JA Beach -hotellia pidetään maailman johtavana luksusluokan lomakohteena, kun taas JA Hatta Fort -hotelli sai viime vuonna maailman johtavan Adventure-hotellin tittelin.

Lähde: breakingtravelnews.com

Kannattaa myös katsoa seuraavat artikkelit !

Kaikki tuntevatkin Japanin heidän suurista suuryrityksistä jotka ovat valloittaneet maailmaa,ja se ei lopu vain tähän..(Lennot Japaniin)

Ostatko lennot New Yorkiin? New York tarjoaa matkailijalle paljon nähtävää,kaikki ovatkin nähneet tämän ison omenan televisiossa.(Lennot New Yorkiin)

Marokkokannattaa valita matkakohteeksi monestakin syystä,ja yksi syy tähän on sen vanhat historialliset kaupungit ja kaupungin osat jotka vetää matkailija syöveriinsä.. (Lennot Marokkoon)

Väsyttääkö Suomen ilmasto ja haikailet Espanjan lämpöön? Tähän postaukseen on listattu parhaat nähtävyydet ja paikat josta saa ostettua halvalla(Lennot Espanjaan...)

Lukitusjakson aikana lentokonekanta on pidetty lentovalmiudessa, jotta lentoyhtiö voi jatkaa lentoja oikeaan aikaan.. (EasyJet Lennot)

Haikailetko reissua laivalla Tallinnaan? Tallinna tarjoaa Suomalaiselle lomailijalle aina mahtavia hetkiä.. (Laivalla Tallinnaan)

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 0 / 5. Number of votes: 0

No votes so far