Lennot – EasyJet palaa taivaalle ensimmäistä kertaa Covid-19-lukituksen jälkeen

Matkustelu Travel
Share with others

EasyJet on tänään avannut lennot 22 lentokentältä ympäri Eurooppaa ensimmäistä kertaa, koska toiminta lopetettiin maaliskuun lopussa pandemian seurauksena.

Lennot – Ensimmäinen lento Yhdistyneestä kuningaskunnasta lähti Lontoon Gatwickista kello 07.00 tänä aamuna Glasgowan.

Tähän samaan määränpäähän lentoyhtiö ensin lensi, kun easyJet aloitti toimintansa marraskuussa 1995.

Lukitusjakson aikana lentokonekanta on pidetty lentovalmiudessa, jotta lentoyhtiö voi jatkaa lentoja oikeaan aikaan.

Lennot – Tämä tarkoittaa, että easyJet myös käynnistää uudelleen 310 lentoa tällä viikolla lentoyhtiön Euroopan verkossa, muun muassa Lontoosta Gatwick, Bristol, Birmingham, Liverpool, Newcastle, Edinburgh, Glasgow, Inverness ja Belfast Iso-Britanniassa pääasiassa kotimaan reiteillä.

Joitakin lentoja jatkettiin tänään myös kotimaan ja kansainvälisillä reiteillä Ranskasta, Sveitsistä, Italiasta ja Portugalista.

Lennot
“EasyJet – Lennot”

Suurin osa kesäkuun lennoista tapahtuu kotimaan reiteillä, ja lentoyhtiö aikoo lentää noin 50 prosenttia heinäkuun 1 022 reitistään nouseen noin 75 prosenttiin elokuussa, vaikkakin harvemmalla lentojen taajuudella, joka vastaa noin 30 prosenttia normaali kapasiteetti heinäkuusta syyskuuhun.

Uusi valikoima lisätoimenpiteitä on tarkoitettu varmistamaan kaikkien asiakkaiden ja miehistön turvallisuus ja hyvinvointi aluksella.

Artikkelin on julkaissut > https://www.breakingtravelnews.com

Niihin sisältyy parannettu lentokoneiden desinfiointi easyJet-lentokoneille; asiakkaiden, matkustamomiehistön ja maahenkilökunnan on käytettävä naamioita; aluksi ei myöskään ole lentopalveluja, jotka kaikki toimivat lyhyen matkan verkossa.

Lennot – Toimenpiteet on toteutettu yhteistyössä ilmailuviranomaisten ICAO: n ja EASA: n kanssa ja asiaankuuluvien kansallisten viranomaisten ja lentoyhtiön päälääkärin kautta annettavien lääketieteellisten neuvojen mukaisesti.

EasyJetin toimitusjohtaja Johan Lundgren kommentoi: ”Olen todella iloinen voidessani käynnistää lentomme uudelleen ja toivottaa asiakkaat takaisin alukseen tänään.

”Tietysti asiakkaidemme ja miehistömme turvallisuus ja hyvinvointi on edelleen tärkein prioriteettimme.

”Siksi olemme toteuttaneet joukon toimenpiteitä, joilla parannetaan turvallisuutta kullakin matkan kohdalla lentokoneen desinfioinnista asiakkaiden ja miehistön vaatimiseen naamioihin.

“Nämä toimenpiteet ovat voimassa niin kauan kuin tarvitaan sen varmistamiseksi, että asiakkaat ja miehistö pystyvät lentämään turvallisesti, kun maailma jatkaa toipumistaan koronaviruspandemian vaikutuksista.”

Ensimmäisen Skotlantiin suuntautuvan lennon valvonnassa olivat kapteeni David Morgan ja kapteeni Kate McWilliams. Tina Milton, Natalie Puncher, Christopher Bailey, Millie Hellwing ja Jaye Sellers hoitivat matkustamon asiakkaita.

2. Lennot peruttiin Dubaissa rankkasateen takia

Julkaissut > https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/dubai-flooding-flights-cancelled-rain-airports-a9279716.html

Lennot Dubaissa on peruttu, kun rankkasateet jättivät kaupungin osan veden alle.

Tulvat ja rankkasateet ovat aiheuttaneet häiriöitä Dubain kansainvälisellä lentokentällä.

Sen operaattorin mukaan viivästykset jatkuvat todennäköisesti koko lauantain, kun taas jotkut lennot on peruutettu tai muutettu.

Sosiaalisessa mediassa jaetuista kuvista kävi ilmi, että kadut olivat veden alla ja jopa osa lentokentästä tulvi.

Dubain hallituksen mukaan on ollut “epätavallisen rankkasade”, joka on aiheuttanut “vesialtaita” joillakin Yhdistyneiden arabiemiirikuntien suurimman kaupungin osilla.

Dubain virallisen mediakeskuksen jakamissa kuvissa ihmisiä voitiin nähdä seisovan nilkkakorkeissa vesissä keskellä teitä.

Emirates Airline twiitti: “Runsaat sateet ovat aiheuttaneet häiriöitä useille lennoille, jotka lähtevät tai saapuvat [Dubai Internationalista] tänään.”

He neuvoivat ihmisiä tarkistamaan lentotilansa ennen matkaa.

Dubai International on yksi maailman vilkkaimmista lentokentistä, ja siellä asuvat sekä lentoyhtiöt Emirates että Flydubai, jotka myös sanoivat, että jotkut lennot viivästyivät tai muuttuivat rankan sateen jälkeen.

He neuvoivat ihmisiä tarkistamaan lentotilansa ennen matkaa.

Dubai International on yksi maailman vilkkaimmista lentokentistä, ja siellä asuvat sekä lentoyhtiöt Emirates että Flydubai, jotka myös sanoivat, että jotkut lennot viivästyivät tai muuttuivat rankan sateen jälkeen.

3. SpiceJet aloitti lentämisen Yhdistyneeseen kuningaskuntaan

Artikkelin on julkaissut > https://www.ndtv.com/india-news/spicejet-to-operate-flights-to-uk-day-after-getting-similar-approval-for-us-2268141

Mumbai: SpiceJet on nimetty “intialaiseksi reittiliikenteen harjoittajaksi” lentopalvelujen tarjoamiseksi Yhdistyneeseen kuningaskuntaan Intiasta, Gurugramissa toimiva no-frills-lentoyhtiö sanoi perjantaina sääntelyhakemuksessa.
Torstaina kahden maan hallitukset antoivat lentoyhtiön lentää Intian ja Yhdysvaltojen reiteillä kahdenvälisen lentoliikennesopimuksen nojalla.

“Haluamme ilmoittaa, että Intian hallituksen ja Ison-Britannian välisen lentoliikennesopimuksen mukaan SpiceJet on nimetty Intian reittiliikenteen harjoittajaksi toimimaan Intian ja Ison-Britannian välillä sovituilla reiteillä”, SpiceJet sanoi hakemuksessa .

Lentoliikennesopimus on kahdenvälinen sopimus kansainvälisten kaupallisten lentoliikennepalvelujen sallimiseksi allekirjoittajien välillä.

SpiceJet saa nyökkäyksen lentää Yhdistyneeseen kuningaskuntaan aikana, jolloin kaikki kansainväliset kaupalliset lentoliikenteen matkustajaliikennepalvelut on keskeytetty 22. maaliskuuta lähtien viisumien ja matkarajoitusten vuoksi koronaviruspandemian seurauksena.

Kuitenkin tällä hetkellä käytetään erilaisia ​​evakuointi- ja tilauslentoja, jotta voidaan palata takaisin hukkuneille intiaaneille eri maissa ja kuljettaa myös Intiassa jumissa olevat ulkomaalaiset maahansa.

Tällä hetkellä hallituksen hallinnoima Air India on ainoa kotimainen lentoyhtiö, joka lentää Intian ja Ison-Britannian välillä.

4. Kuinka torjua lentopelkoa

Artikkelin on julkaissut > https://www.independent.co.uk/travel/news-and-advice/coronavirus-fear-flying-phobia-cure-a9630031.html

Ahdistuneisuus lentokoneelle nousemisesta, joka on tarpeeksi yleinen kokemus ennen koronaviruspandemiaa, todennäköisesti yleistyy edelleen maailmassa, jossa matkustamomiehistö käyttää kasvosuojaimia ja sosiaalinen etäisyys muiden matkustajien kanssa on lähes mahdotonta. Clare Vooght kertoo, miten lentopeloon puuttua.


Joku, joka lentää säännöllisesti työhön – ja joka on aidosti nauttinut laskuvarjohyppystä ja oppitunnista tempputasossa – en koskaan odottanut kehittävän pelkoa lentämisestä. Mutta siellä se oli: pieni, nigling tunne levottomuudesta lennon jälkeen huonolla säällä. Ja kesti vain muutama kuukausi, ennen kuin siitä kehittyi todellinen ongelma.

En aio antaa sen estää minua lentämästä kokonaan, mutta joka kerta kun nousin lentokoneelle, se tuntui vakavalta epämukavalta. Olen jo alkanut vähentää lentojeni määrää ympäristösyistä. Mutta olin päättänyt löytää keinon tuntea oloni jälleen mukavaksi lennoillani.

Joka neljäs ihminen pelkää lentämistä, ja 12 ihmisellä on merkittäviä vaikeuksia nousta lentoon – huolimatta siitä, että se on tilastollisesti turvallisin ja säännellyin matkustustapa planeetalla. Mutta jälleen kerran, me kaikki tiedämme, että se on turvallista – pelkkä tietäminen, että se ei välttämättä auta, kun hikoilet ja pahoinvointia lennon puolivälissä.

Päättäen olla antamatta sen saada minut voimaan huonommin, kokeilin ensin Pelko lentää -meditaatiota Headspace-sovelluksessa. Se auttoi minua rentoutumaan ennen lentoonlähtöä, mutta joka kerta kun tunsin koneen liikkuvan tai kuulen uuden äänen, palasin lähtökohtaan. Yritin istuntoa kliinisen hypnoterapeutin Gail Marran kanssa. Hänen tunnin mittaiset istuntonsa olivat rentouttavampia kuin kylpyläpäivä, mutta se oli taas sama – kaikki liikkeet tai äänet ja minut pudotettiin takaisin kauhun tunteeseen.

Lentäjä-slash-terapeutin itsensä avustava kirja oli aivan liian woo-woo (lopetin lukemisen sen jälkeen, kun haluan saada tarpeeksi halauksia). Lääkäri ehdotti diatsepaamia, mutta varoitti, ettei se pääse ongelman ytimeen, joten se oli poissa. Kahvin juominen juuri ennen lentoja auttoi kuitenkin vähän.

Rentoutumis hakkeroinnit saivat minut vain toistaiseksi, ja tajusin, että minulla ei ollut aavistustakaan siitä, kuinka koneet todella pysyivät ilmassa. Joten seuraava lähestymistapa oli British Airways Flying With Confidence -kurssi Heathrow’ssa, jossa lentäjät selittivät lentämisen fysiikkaa.

5. Lennot – Lutonin lentokenttä: Liikaa matkustajia lentokoneen edessä aiheutti lentoonlähtöongelman

Artikkelin on julkaissut > https://www.bbc.com/news/uk-england-beds-bucks-herts-54477819

Viestintävirhe tarkoitti liikaa matkustajia koneen etuosassa ja aiheutti lentäjälle lentoonlähtöongelmia, lentotutkijat löysivät.

Airbus A320 korvattiin A321: llä ennen lentoa Lontoon Lutonin lentokentältä tammikuussa, mutta muutosta koskevaa sähköpostia ei lähetetty eteenpäin.

Se tarkoitti, että matkustajien istumissuunnitelmaa ei ole mukautettu isompaan veneeseen.

Lento-onnettomuustutkintakeskuksen (AAIB) mukaan se laskeutui turvallisesti ja lentotoiminnan harjoittaja oli sittemmin ryhtynyt toimiin.

A320: ta oli tarkoitus käyttää lentoon Lutonista Prahaan Tšekissä 16. tammikuuta, mutta “operatiivisista syistä” se muutettiin A321: ksi.

Unkarin Budapestin operatiivinen valvontakeskus (OCC) lähetti automaattisen viestin Lutonin operatiivisen käsittelyn osastolle ja matkustajapalvelujen osastolle (PSD), mutta “teknisen ongelman” vuoksi sitä ei saatu.

Tämä huomattiin klo 14.05 GMT ja OCC: n päivystyspäällikkö soitti OHD: lle ilmoittamaan heille muutoksesta.

Yksityiskohtia muutettiin asiaankuuluvassa ohjelmistossa, mutta PSD: lle ei ilmoitettu ja matkustajat istuivat siis edelleen vanhassa kokoonpanossa.

Kun lentokone ei reagoinut kahdesti ohjaajan tavanomaisiin lentoonlähdön komentoihin, tarvitaan ylimääräistä työntövoimaa, jotta se voisi lähteä turvallisesti. Se laskeutui Prahaan ilman uusia tapahtumia.

Analysoitaessa ongelmaa miehistö havaitsi, että matkustajajako ei vastannut kuormalevyjakaumaa.

Sisäinen tutkimus tehtiin, ja AAIB: n mukaan lentotoiminnan harjoittaja ryhtyi toimiin “tuoda tämä tapahtuma esille henkilökunnalleen ja parantamaan heidän ymmärrystään esiin tuotuista kysymyksistä sekä parantamaan operatiivisten osastojen välistä tiedonkulua lentokonetyypin vaihdon vuoksi samankaltaisen tapahtuman riski “.

AAIB ilmoitti, ettei se paljasta asianomaisen lentoyhtiön nimeä.

Kaikki tuntevatkin Japanin heidän suurista suuryrityksistä jotka ovat valloittaneet maailmaa,ja se ei lopu vain tähän..(Lennot Japaniin)

Ostatko lennot New Yorkiin? New York tarjoaa matkailijalle paljon nähtävää,kaikki ovatkin nähneet tämän ison omenan televisiossa.(Lennot New Yorkiin)

Marokkokannattaa valita matkakohteeksi monestakin syystä,ja yksi syy tähän on sen vanhat historialliset kaupungit ja kaupungin osat jotka vetää matkailija syöveriinsä.. (Lennot Marokkoon)

Väsyttääkö Suomen ilmasto ja haikailet Espanjan lämpöön? Tähän postaukseen on listattu parhaat nähtävyydet ja paikat josta saa ostettua halvalla(Lennot Espanjaan...)

Matkailijan kannattaa käväistä Hudsoninlahden rannalla Churchillissa siellä voit bongata jääkarhuja . Toinen tärkein Kanadan tärkein aktiviteetti jota matkailijan kannattaa tehdä on laskettelu keksittiihän.. (Lennot Kanadaan)

Haikailetko reissua laivalla Tallinnaan? Tallinna tarjoaa Suomalaiselle lomailijalle aina mahtavia hetkiä.. (Laivalla Tallinnaan)

Tämä makea pullataikina on kaunis, pehmeä, kevyesti makeutettu ja voinen pullataikina joka on herkullista paahtoleivän seurana aamukahvin tai teesi kanssa. (Makeat pullat)

Keskipitkä Tietoja mustikkapiirakkareseptistä: Syyttömät mustikkapiirakat, joissa piirakkakuori tehdään kauran, jauhojen, rypsiöljyn, agave-nektarin ja kaiken muun kanssa hyvällä tavalla. Jälkiruoka, joka karkottaa paljon pahaa ja pitää paljon hyvää.. (Mustikkapiirakka)

Banaanikakku – Tämä helppo banaanikakun resepti on nopea leipoa, joka voidaan jäädyttää ja soveltuu erinomaisesti kypsien banaanien käyttämiseen mä helppo banaanileivän resepti on nopea leipoa, joka voidaan jäädyttää ja soveltuu erinomaisesti kypsien banaanien käyttämiseen… (Banaanikakku resepti)

Find Sports News daily base and stay updated with the news. Baseball, Ice Hockey, Formula 1,and much more.. (Sports News)

Find news from world, Bitcoin, Sports, Travel and much more… (News)

Kuumenna jäljellä oleva vesi lämpötilaan 110 – 115 ° C; lisää hiiva. Lisää kaurajauhoseokseen lisää sokereita, suolaa, hiivaseosta ja puolet jauhoista. Sekoita hyvin… (Sämpylät – Reseptit Jotka Maistuvat)

Rahkapiirakka – Kun kaipaat sitruunamarenetta, mutta et kestä ajatusta uunin kytkemisestä päälle, tämä on piirakka sinulle.

Täydellisen omenapiirakan valmistuksessa on kyse täydellisen omenapiirakkaresepän hankkimisesta, ja tässä artikkelissa on joitain parhaista, mukaan lukien reseptit piirakkakuoresta, hollantilainen omenapiirakka..

Mansikkakakku on makea ja hapokas ja vertaansa vailla muihin kakkuihin. Kermajuustokuorrutus on mikä todella tekee tästä kakusta. Mansikkakompotin valmistaminen on helpompaa kuin luulisi.

Tiikerikakku – Kun taikina on valmistettu, jaa se kahteen osaan. Värjää yksi taikina oranssiksi ja käännä toinen suklaa mustaksi tiikeriraitaksi.

Nopea, helppo ja ehdottoman herkullinen kalakeitto! Tuoreita kalafileitä, jotka on keitetty muhennoksessa sipulien, valkosipulin, persiljan, tomaattien, simpukkamehun ja valkoviinin kanssa.

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 5 / 5. Number of votes: 1

No votes so far

30 thoughts on “Lennot – EasyJet palaa taivaalle ensimmäistä kertaa Covid-19-lukituksen jälkeen

Comments are closed.