Wyndham Hotels tuo kaksi uutta tuotemerkkiä Japaniin

Share with others

Wyndham Hotels & Resorts on vahvistanut portfolionsa jatkumisen Japanissa, muuttamalla kaksi hotellia Wyndham Grand- ja Wyndham Garden -merkeiksi.

60-huoneinen, kaikki sviitit, Wyndham Grand Awashima ja 95-huoneiset, kaikki sviitit, Wyndham Garden Nagaizumi liittyvät molemmat yhtiöön.

Molemmat hotellit, jotka ovat viime aikoina läpikäyneet kevyet kunnostelut, merkitsevät tuotemerkkien debyyttiä maassa ja tekevät Wyndhamista ensimmäisen maailmanlaajuisen hotelliyhtiön, joka laajenee uusiin kohteisiin Awashimaan ja Nagaizumiin.

”Nämä uusimmat aukot ovat osoitus Japanissa näkemästämme pitkän aikavälin potentiaalista ja vahvistavat Wyndhamin jatkuvaa sitoutumista maailmanlaajuisesti tunnustettujen tuotemerkkiemme tuomiseen avainmarkkinoille ympäri maailmaa.

“Awashima ja Nagaizumi ovat molemmat kauniita kohteita, joissa on runsaasti luonnollisia ja historiallisia ihmeitä vierailijoille, jotka tekevät tutustumista, mikä tekee niistä täydellisen lisäyksen kasvavaan globaaliin tuotevalikoimaamme ja palkittuun Wyndham Rewards -kanta-asiakasohjelmaan”, sanoi vastavalittu Joon Aun Ooi. presidentti, Aasia ja Tyynenmeren alue, Wyndham Hotels & Resorts.

Wyndham Hotels

Wyndham Grand Awashima, entinen Awashima-hotelli, on välimerellinen tyylinen lomahotelli, joka sijaitsee rauhallisella Awashiman saarella.

Fuji-vuoren taustalla sijaitsevassa hotellissa on 60 sviittiä, joista on upeat merinäkymät.

”Wyndham Grand- ja Wyndham Garden -tuotemerkkien käyttöönotto Japanissa vahvistaa entisestään sitoutumistamme tekemään matkustamisesta kaikille mahdollista.

“Uskomme, että matkustajat etsivät edelleen ainutlaatuisia kokemuksia ja kohteita, ja kasvava läsnäolomme Japanissa antaa meille mahdollisuuden toivottaa uudet vieraiden sukupolvet nauttimaan kaikesta, mitä Wyndham tarjoaa”, sanoi Kaakkois-alueen kehitysjohtaja Andy Flaig. Aasia ja Tyynenmeren alue, Wyndham Hotels & Resorts.

Wyndham Garden Nagaizumi, entinen Nagaizumi Garden, tunnetaan 95 sviitistä, joissa on perinteisiä japanilaisia tai nykyaikaisia tyylejä, ja niissä kaikissa on minikeittiö.

Ashitaka-vuoren lempeillä rinteillä sijaitsevia vieraita ympäröivät panoraamanäkymät Numazu-kaupunkiin ja Suruga-lahdelle.

Lähde: breakingtravelnews.com

Kannattaa myös katsoa seuraavat artikkelit !

Kaikki tuntevatkin Japanin heidän suurista suuryrityksistä jotka ovat valloittaneet maailmaa,ja se ei lopu vain tähän..(Lennot Japaniin)

Ostatko lennot New Yorkiin? New York tarjoaa matkailijalle paljon nähtävää,kaikki ovatkin nähneet tämän ison omenan televisiossa.(Lennot New Yorkiin)

Marokkokannattaa valita matkakohteeksi monestakin syystä,ja yksi syy tähän on sen vanhat historialliset kaupungit ja kaupungin osat jotka vetää matkailija syöveriinsä.. (Lennot Marokkoon)

Väsyttääkö Suomen ilmasto ja haikailet Espanjan lämpöön? Tähän postaukseen on listattu parhaat nähtävyydet ja paikat josta saa ostettua halvalla(Lennot Espanjaan...)

Lukitusjakson aikana lentokonekanta on pidetty lentovalmiudessa, jotta lentoyhtiö voi jatkaa lentoja oikeaan aikaan.. (EasyJet Lennot)

Did you think this article was useful?

Click on the star to vote

Average vote 0 / 5. Number of votes: 0

No votes so far